Baskan Altay Sehir Merkezinde Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu

Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, sehir merkezinde esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Altay Sehir Merkezinde Esnaf Ve Vatandaslarla Bulustu
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Adayi Hümeyra Saçkesen, Meram Belediye Baskani Mustafa Kavus, AK Parti Konya Il Yönetim Kurulu Üyeleri Asuman Yazar, Mehmet Ay ile birlikte Meram Dutlu Millet Bahçesi’nde piknik yapan ailelerle bir araya geldi. Sehir merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Baskan Altay Hidirellez dolayisiyla vatandaslara gül dagitti.

Ilk olarak Meram Dutlu Millet Bahçesi’ni ziyaret eden Baskan Altay, burada piknik yapan vatandaslari selamlayarak Hidirellez günlerini kutladi. Hafta sonunu disarda geçirmek için Millet Bahçesi’ne gelen ailelerle sicak ve samimi sohbet eden Baskan Altay’a gençlerin oynadiklari oyunlara da eslik etti. Daha sonra AK Parti Karatay Ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nde seçim çalismalarini yürüten partililerle bir araya gelen Baskan Altay, Alaaddin Tepesi çevresindeki esnaflari da ziyaret ederek hayirli isler diledi. Kültürpark’ta kurulan AK Parti Gençlik Kollari Bilgilendirme Çadirini da ugrayarak AK gençlerle sohbet eden Baskan Altay, Hidirellez dolayisiyla bir alisveris merkezinde vatandaslara gül dagitti.

Güzel bir Cumartesi gününde sehir merkezinde Konyalilarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duydugunu ifade eden Baskan Altay, “14 Mayis seçimlerine artik sayili günler kaldi. Hemsehrilerimizden aldigimiz yüksek motivasyon ve güzel enerji seçimlerde AK Parti’ye ve Cumhurbaskanimiza Konya’dan yine en yüksek destegin çikacaginin müjdecisi. Ben tüm Konyali hemsehrilerime gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA