AK Partili Dag Ve Milletvekili Adaylari Izmir'de Konyalilar Ile Bulustu

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, Gençlik ve Spor Bakani ve AK Parti Izmir 1. Bölge Milletvekili Adayi Mehmet Muharrem Ince ile AK Partili milletvekili adaylari Konyalilar Federasyonu tarafindan düzenlenen 3. Konya Hemsehri Bulusmasi’na katildi. Konyalilar Federasyonu Genel Baskani Yusuf Devebacak, geçtigimiz yil trafik kazasindan hayatini kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalik’in da imzasi bulundugu Konyaspor formasini, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Dag’a hediye etti.

AK Partili Dag Ve Milletvekili Adaylari Izmir'de Konyalilar Ile Bulustu
AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, Izmir’de Konyalilar Federasyonu tarafindan düzenlenen 3. Konya Hemsehri Bulusmasi’na katildi.

Buca’da bir restoranda gerçeklesen bulusmaya Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili adayi Mehmet Muharrem Kasapoglu, Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani ve Izmir Milletvekili adayi Eyyüp Kadir Inan, AK Parti Izmir milletvekilleri ve milletvekili adaylari Mahmut Atilla Kaya, Mehmet Ali Çelebi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Izmir Milletvekili ve milletvekili adayi Hasan Kalyoncu, Konyalilar Federasyonu Genel Baskani Yusuf Devebacak ve Izmir’de yasayan Konyalilar yer aldi.

Ahmet Çalik imzali forma hediyesi

3. Konya Hemsehri bulusmasinda Konyalilar Federasyonu Genel Baskani Yusuf Devebacak, geçtigimiz yil trafik kazasindan hayatini kaybeden Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalik’in da imzasi bulundugu Konyaspor formasini, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Dag’a hediye etti. Hediyeyi alan Dag, “Formada Ahmet Çalik’in da imzasi var. Allah rahmet eylesin. Onun imzasinin olmasi formayi çok özel kiliyor” dedi.

Programda konusan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, bir hafta sonra yapilacak olan seçimleri hatirlatip, “Insallah önümüzdeki hafta bugün bir seçim yapacagiz. Neredeyse cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapacagiz. Bu seçimde, hem Izmirli ve hem Konyali hemserilerimizin ülkemizin huzurunu, sükununu, birligini ve beraberligimizi bozacak bir durumla karsilasmamak adina insallah istikrarin, beraberligin önemli oldugunu sandiga da yansitacagindan hiç süphem yok. Buraya gelemeyenlerin de bizimle gönül birlikteliginde oldugunu biliyoruz. Biz de bu gönül birlikteligine karsi sizlere mahcup olmamak için gayret gösterdik. 3 dönem kuralindan dolayi vekil adayi degilim ama siyaseti de birakacak degilim. Daha uzun yillar Izmirli ve Izmirli Konyali hemserilerimize hizmet etmeye devam edecegiz" dedi.



"Türkiye için bir yol ayrimi"

Gençlik ve Spor Bakani, AK Parti Izmir Milletvekili adayi Mehmet Muharrem Kasapoglu, açiklamasinda 14 Mayis seçimlerinin siradan bir seçim olmadigini söyledi.

Kasapoglu "14 Mayis Türkiye için bir yol ayrimi. 14 Mayis, aydinlik ve karanlik arasindaki, kaos ile istikrar arasindaki bir seçim. Sizlerin destegi çok mühim. Türkiye’nin kazanimlari, cumhurbaskanimizin liderliginde 21 yillik süreç hepimizin malumu. Milli petrol ve milli dogalgazdan bahsediyoruz. Sanayi ve teknolojideki milli araçlarimiz, TCG Anadolu Alsancak limaninda. Yerli aracimiz Izmir’in cadde ve sokaklarinda süzülerek yol aliyor. 14 Mayis’ta halkimizin Izmir’i ile Konya’si ile tüm hemserilerimizin en büyük destegi bizden yana cumhurbaskanimizdan yana bariz sekilde ortaya koyacagini biliyorum. Gençler bizim her zaman yol arkadasimiz. Gençler için Türkiye’nin dört bir yaninda ciddi hizmetle ortaya koyduk. Dünyanin en önemli organizasyonlarindan birini, Islam Oyunlarini Konya’da düzenledik. Tarihin en genis katilimiyla Konya ev sahipligi ile gerçeklestirdik. Konya’miza muhtesem tesislerimiz kazandirdik. 14 Mayis’i birlikte zaferle taçlandiralim, yeni zaferlere bu ülke için insanlik için daha aydinlik yarinlara beraber yürüyelim” dedi.



Baskan Atalay’dan destek çagrisi

Programda konusan Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, "Haftaya seçimlerimiz var. Bizler, AK Parti Belediyeciliginin en güzel temsile eden sehirlerden biri olarak hem sehrimize ülkemize hizmet ediyoruz. Konya her zaman cumhurbaskanimizi çok yogun destek verdi. Büyüksehirler arasinda birinci olmaya basardik. Ama Konya’nin destegi Konya sinirlari içerisinde kalan Konyalilardan ibaret degil. Buradaki hemserilerimizin de bu davaya en yüksek destegini verecegini inaniyorum. 14 Mayis aksamini hep birlikte bir bayram havasina dönüstürecegiz" sözlerine yer verdi.

2024’ün provasini 14 Mayis’ta yapacagiz

AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani ve Izmir Milletvekili adayi Eyyüp Kadir Inan ise AK Parti Gençlik Kollari Genel Baskani olmasindan dolayi Türkiye’deki tüm sehirleri gezdigi için sehirleri çok iyi bildikleri belirtip, “Konya’ya ziyaret ettigimizde Ugur Bey bana gençlerle, kadinlarla, esnaflarla ilgili yaptiklari çalismalari anlattilar. Belediye baskani AK Partili ve genç ve dinamik olunca insan gururlaniyor. Izmir’de dogmus, büyümüs biri olarak üzülüyor. Yerel yönetimlerde çok geride kaldik ama Konya gibi illerimiz bu sehir yarisinda çok önde gitti. Insallah biz, 2024 provasini, 2023’te 14 Mayis’ta yapacagiz. 14 Mayis çok kritik bir seçim. Son 20 yillik kazanimlarin devami için hepinizden destek istiyoruz. Cumhur Ittifakimizla birlikte yeni bir zafer elde edecegiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA