AK Parti'nin 'Büyük Istanbul Mitingi'ne Basin Mensuplarindan Yogun Ilgi

AK Parti’nin düzenledigi "Büyük Istanbul Mitingi"ne yerli ve yabanci basin mensuplari yogun ilgi gösterdi. Akreditasyon yaptiran binin üzerinde basin mensubu, mitingi takip etmek için kendileri için ayrilan alana geldi.

AK Parti'nin 'Büyük Istanbul Mitingi'ne Basin Mensuplarindan Yogun Ilgi
AK Parti tarafindan bugün saat 16.00’da Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in katilimiyla Atatürk Havalimani Millet Bahçesi’nde gerçeklestirilecek olan "Büyük Istanbul Mitingi" için kapilar açildi. Mitingi takip etmek için akreditasyon alan bin kisinin üzerinde basin mensubu da kendilerine ayrilan alana geldi. Yerli ve yabanci basin mensuplarinin mitinge yogun ilgi gösterdigi görüldü.

"Artik Avrupa’nin da, ulusal anlamda tüm dünyanin da ilgi gösterdigi bir miting olacak"

Mitingi takip etmek üzere alana gelen TGRT haber spikeri Mehmet Aydin, “Büyük Istanbul Mitinginde yaklasik bine yakin basin mensubu var. Bu anlamda gerçekten iyi hazirlanmis bir organizasyon olmus. Büyük Istanbul Mitingi seçime bir hafta kala son viraj. Son düzlükte artik partiler son argümanlarini kullanacaklar. Hem ulusal hem de uluslararasi tüm basin mensuplarinin burada oldugunu görüyoruz. Binin üzerinde basin mensubu var. Sadece Türkiye’nin ilgi gösterdigi bir miting olmaktan çikiyor. Artik Avrupa’nin da, ulusal anlamda tüm dünyanin da ilgi gösterdigi bir miting olacak. Çünkü stratejik öneme de sahip olan bir miting” dedi.

Miting öncesi alanda yerini alan TGRT Haber Muhabir Kaan Kalyoncu ise “Istanbul bugün önemli bir organizasyona ev sahipligi yapiyor. AK Parti, Büyük Istanbul Mitingini gerçeklestirecek. Su an itibariyle kapilar açildi. Bizler de basin olarak yerimizi aldik. Sadece Türkiye’deki basin mensuplari degil, dis basinin da yogun ilgisi var. Toplamda bin 200 basin mensubu burada yerini aldi. Neler olacagini biz de merakla bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA