Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerle Bulusuyor

Hakkari’nin Semdinli Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde el sanatlarinda egitim alan ögrenci ve usta egreticiler, özel rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde bulunan ögrencilerle bir araya geldi.

Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerle Bulusuyor
Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde el sanatlarinda egitim alan ögrenciler, ’Mesleki lisesi ögrencileri ailelerle bulusuyor’ projesi çerçevesinde özel rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde egitim-ögretin gören ögrenciler ve aileleri ile bir araya geldi. El sanatlari alaninda egitim alan ögrenciler, yaptiklari oyuncaklari engelli çocuklara hediye etti.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü Suzan Kayhan Töre, “Bugün ’Mesleki lisesi ögrencileri ailelerle bulusuyor’ projesi çerçevesinde özel egitim ögrencileriyle bir araya geldik. Mesleki lisede egitim alan usta ögreticilerimizin ve ögrencilerin özel egitimde bulunan özel egitim ögrencileri için yaptiklari oyuncaklari hediye ettik. Çocuklar çok sevindi bizde böyle bir çalismanin içinde olmaktan dolayi çok mutlu olduk” dedi.

Özel Rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezi müdürü Nail Öz’de ögrencileri adina Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hocalarina ve ögrencilerine kendilerini ziyaret ettiklerinden dolayi tesekkür ettiklerini ifade etti.

Kaynak: İHA