Bahadir Sokak'ta Yeni Park Çalismasi Basladi

Nevsehir Belediyesi tarafindan, Güzelyurt Mahallesi Bahadir Sokak’ta yapilacak olan park için çalismalara baslandi.

Bahadir Sokak'ta Yeni Park Çalismasi Basladi


Nevsehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekiplerince, Güzelyurt Mahallesi Bahadir Sokak’ta bulunan yaklasik 5 bin metre karelik alana park yapilacak. Park alani içerisinde çocuk oyun gruplari, yürüyüs yollari ve spor kondisyon aletleri bulunacak. Kent mobilyalarinin da yerlestirilecegi alana çok sayida agaç dikimi gerçeklestirilecek.

Nevsehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Savran, parkin yapiminin 2 ay gibi kisa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete açilmasini planladiklarini açikladi.

Savran, “Bu bölgede oturan vatandaslarimizin uzun süredir bizlerden bir park talebi bulunuyordu. Belediyemize ait burada bir arsa bulunmadigi için bu zamana kadar vatandaslarimizin talebini yerine getiremedik. Bu bölgedeki eksikligin giderilmesi için yaptigimiz girisimler sonucu, Milli Egitim Müdürlügü’ne ait bu bölgedeki 8 bin metre kare büyüklügündeki arsanin 5 bin metre karelik bölümünü yesil alan olarak belediyemize tahsisini gerçeklestirdik. Su anda zemin düzeltme çalismalari devam ediyor. Kisa süre içerisinde parkin yapimina baslayacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA