Yesilçam'in Sultani Nazilli'yi Çok Sevdi

Türk sinemasinin unutulmaz isimlerinden usta oyuncu Türkan Soray Nazilli’de sevenleriyle bir araya geldi.

Yesilçam'in Sultani Nazilli'yi Çok Sevdi


Nazilli Belediyesi ve Nazilli Kent Konseyi tarafindan düzenlenen söylesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda yüzlerce kisinin katilimiyla gerçeklestirildi.

Soray’i karsilayan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Türk sinemasina büyük emek veren usta oyuncu ile sohbet ederek Nazilli’nin yerel ve kültürel degerleri ile ilgili bilgiler verdi. Moderatörlügünü Ferhan Tülmen’in üstlendigi programda hayata dair deneyimlerini aktaran Soray, seyircilerin sorularini yanitlamayi da ihmal etmedi.

Türk sinemasinda "Sultan" lakabiyla anilan ve oynadigi 222 film ile dünyanin ’en çok film çeviren’ kadin oyuncusu unvanina sahip usta oyuncu, Selvi Boylum Al Yazmalim, Dila Hanim, Kara Gözlüm, Sultan, Arim Balim Petegim, Devlerin Aski gibi milyonlarin izledigi filmlerin çekimlerinde unutamadigi anlari seyircilerle paylasti. Iki saat boyunca sahnede kalan Soray, Nazilli insaninin da iklimi gibi sicak oldugunu söyleyerek Nazilli’de olmaktan büyük mutluluk duydugunu dile getirdi. Program sonunda Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in esi Asli Özcan, Belediye Meclis Üyesi Esin Ülkü Beyazit ve Kent Konseyi Baskani Gürkan Yenipazarli Yesilçam’in Sultani’na tesekkür ederek çiçek takdiminde bulundu.
Kaynak: İHA