Emekli Astsubaylar Tazminat Haklarini Istedi

Türkiye Emekli Astsubaylar Dernegi (TEMAD) Genel Baskani Hamza Dürgen, "Astsubaylar tazminat sorunlarinin artik çözüm bulmasini bekliyor" dedi.

Emekli Astsubaylar Tazminat Haklarini Istedi
Karadeniz Bölgesi illerinden gelen TEMAD Yönetim Kurullari ve üyelerinin katilimlariyla Samsun’da yapilan "Astsubaylar Tazminat Haklarini Istiyor" baslikli toplantiya katilan TEMAD Genel Baskani Hamza Dürgen, "Sayin Cumhurbaskanimiz ve Milli Savunma Bakanimizin astsubaylarin tazminat haklari ile ilgili verdikleri sözleri yerine getirmelerini bekliyoruz" diye konustu.

Atakum Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantida konusan Dürgen, "Astsubaylar 2010 yilindan buyana gündemlerinde olan tazminatlar konusunun artik çözümünü bekliyor ve Istiyor. Vatan savunmasinda en önde yer alarak canini ortaya koyan astsubaylar, haklarini alirken de önde olmak istiyorlar. Havada, karada, denizde, denizaltinda, dagda, bayirda, sinir ötesinde; kar, kis, yagmur, çamur demeden çalisan Astsubaylar, masa basinda çalisanlarla bir tutulmak istemiyorlar. Önce vatan, önce isimiz diyen astsubaylar tazminat bekliyor. Astsubaylara tazminat konusunda hak ettiklerinin verilmemesi, TSK’ya olan aidiyet duygularinin zedelenmesine neden olmaktadir. Astsubaylara yapilan haksizligin önüne geçin.

Astsubaylara hep magduriyet, hep magduriyet. Duyun artik bu kadar haykirisi, verin tazminatimizi" dedi.

Kaynak: İHA