Battalgazi 'De Belediye Meclis Toplantilari Tamamlandi

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayis ayi olaganüstü toplantisi tamamlandi. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder baskanliginda yapilan toplantida, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi.

Battalgazi 'De Belediye Meclis Toplantilari Tamamlandi
Battalgazi Belediye Meclisi, Mayis ayi Olaganüstü toplantisini Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda gerçeklestirdi. Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda yoklama, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan baslayan toplantida, ilk olarak Nisan ayi olaganüstü toplantisinin karar özeti oy birligiyle kabul edildi. Toplam 10 gündem maddesinin görüsüldügü Mayis ayi meclis toplantisinda, agirlikli olarak imar plan degisikligi ile ilgili gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi. Toplantida imar plan degisikligi ile ilgili bir gündem maddesi kabul edilerek karara baglanirken bazi maddesi ise ilgili komisyona havale edildi. Bazi gündem maddelerinin gündemden çikarildigi toplantida, Battalgazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlügü tarafindan hazirlanan 2022 Mali Yili Hesap Tasdiki görüsüldükten sonra onaylandi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayi toplantisi ise 1 Haziran Persembe günü saat: 10.00’da Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçeklestirecek.
Kaynak: İHA