AYYEG- DER'den Kadin Girisimcilere Destek

Samsun Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Dernegi (AYYEG-DER) tarafindan, Gökçebogaz Köy Ürünleri Pazari’nda faaliyet gösteren Gökçebogaz Kadin Girisimcileri Kooperatifi’ne hibe desteginde bulunuldu.

AYYEG- DER'den Kadin Girisimcilere Destek
Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programin açilis konusmasini Dernek Müdürü Hüseyin Yildiz yapti. Yapilan faaliyetler ve yapilmasi planlanan konular hakkinda Dernek Baskani Ramazan Acar katilimcilara yaptigi bilgilendirmede, "Ilimiz Alaçam ve Yakakent ilçelerinde bulunan kamu kurumlari, özel sektör kuruluslari, sivil toplum kuruluslari ile gönüllü vatandaslarimizin ortak çalismasi ve is birligi sonucunda kurulan Alaçam Yakakent Yerel Eylem Grubu Dernegimiz, 2016 yilinda resmi faaliyetine baslamistir. 2023 yilinin ilk çeyreginde su anda teslimini yapacagimiz Gökçebogaz Köy Ürünleri Pazari’nda faaliyet gösteren Gökçebogaz Kadin Girisimcileri Kooperatifi’ne toplamda 87 bin 810 TL tutarinda malzeme alimi gerçeklestirdik. 2023 yili çalismalarimiz yillik uygulama plani çerçevesinde devam edecektir" dedi.

Gökçebogaz Köy Ürünleri Pazari’nda düzenlenen törene Belediye Baskani Ilyas Acar, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Yasar Görmez, Ilçe Müftüsü Orhan Bal, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda baskanlari ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA