Ahiskalilar Cumhurbaskani Erdogan'i Destekleyecek

Erzincan’daki Ahiskalilar 28 Mayis’taki cumhurbaskanligi seçiminde Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’i destekleyecek.

Ahiskalilar Cumhurbaskani Erdogan'i Destekleyecek
Dünya Ahiska Türkleri Birligi (DATÜB) Genel Baskani Ziyatdin Kassanov, Türkiye dahil 9 ülkede yasayan Ahiskali Türklerinin ve isbirligi yapilan Türk Dünyasi STK’larinin ikinci tur cumhurbaskanligi seçimlerinde Recep Tayyip Erdogan’i desteklemeye devam ettigini bildirildi.

‘Güçlü Türkiye, güçlü Türk Dünyasi’ vurgusu yapan Kassanov, “Türkiye yüzyilinda bizler Erdogan ve Cumhur Ittifakina olan destegimizi bir kez daha yineliyoruz’’ dedi.

14 Mayis’ta oldugu gibi 28 Mayis’taki Cumhurbaskanligi seçimlerini, güncel siyasi gelismelerin yada günü birlik tartismalarin ötesinde milleti, ülkeyi ve gelecek nesilleri ile Türk dünyasini ilgilendiren hayati bir mesele olarak degerlendirdiklerini ifade eden Kassanov, “Türkiye’nin önümüzdeki yüzyilini sekillendirebilecek bir seçimin, çok önemli bir dönemin karar asamasindayiz. Türkiye yoluna devam etmelidir. Türkiye’nin gelecegi ve Türk Dünyasi için Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a destek verdigimizi beyan ediyoruz. Bu ülkenin ve bu milletin soylu yürüyüsüne çelme takmaya kalkan kim varsa yüzlerini karartma vaktidir. Bizler Anadolu cografyasinin bagrindan çikmis, yillarca sürgünlerde yasamis, Ahiskali Türkler ve Türk Soylular olarak, ülkemizin ve milletimizin kötü gününde de iyi gününde de bu topraklari vatan bilerek, güçlü, müreffeh, istikrarli, kendi vatandaslarina ve tüm mazlumlara kol kanat geren güçlü Türkiye’nin bir ferdi olmaktan gurur duydugumuzu belirtmek isteriz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA