Tirin Biçtigi Otomobildeki Ölü Sayisi 4'E Yükseldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde kontrolden çikan tirin karsi seride geçerek otomobile çarpmasi sonucu anne, baba ve kizlarinin öldügü kazada, hastaneye kaldirilan ailenin diger ferdi minik Ece Ikra’da kurtarilamadi.

Tirin Biçtigi Otomobildeki Ölü Sayisi 4'E Yükseldi


Kaza, saat 17.30 siralarinda Denizli - Manisa karayolu Güney rampasinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Manisa’nin Alasehir ilçesinden Denizli’ye dogru gelmekte olan Mehmet B. idaresindeki 32 DG 237 plakali tir, rampadan inise geçtigi esnada yagis nedeniyle kayganlasan yolda kontrolden çikti. Karsi seride geçen tir, Denizli’den Manisa yönüne gitmekte olan Hasan Çetinkaya (35) kontrolündeki 46 P 7457 plakali otomobile çarparak sürüklemeye basladi.



Metrelerce sürükledigi otomobili hurdaya çeviren tir, yoldan çikarak ormanlik alana devrildi. Tam o esnada yoldan geçen sürücüler, yaralilari kurtarmak için seferber oldu. Otomobilden aglayarak çikarildigi ögrenilen Ece Ikra (6), bir sürücü tarafindan araca alinarak hastaneye götürüldü. Ardindan olay yerine giden saglik görevlileri, Ece Ikra’nin annesi Ümmü (31), babasi Hasan, kardesi Idil’in (3) hayatini kaybettigini belirlerken, tir sürücüsü Mehmet B. ise itfaiye tarafindan sikistigi yerden çikarilarak hastaneye kaldirildi.

Cansiz bedenler otopsi için morga kaldirilirken, Minik Ece Ikra’da hastanede hayatini kaybetti ve böylelikle ölü sayisi 4’e yükseldi.

Tir sürücüsünün tedavisi sürüdügü kazayla ilgili sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA