Rektör Çomakli Fakülte Ziyaretlerine Devam Ediyor

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomakli ile yönetimi, geleneksel hale gelen fakülte ziyaretlerini sürdürüyor. Rektör Çomakli ve ekibi bu kapsamda; Eczacilik, Veteriner, Iletisim ve Fen Fakültesi yönetimi ile akademisyenleriyle bir araya geldi.

Rektör Çomakli Fakülte Ziyaretlerine Devam Ediyor
Ziyaretlerde konusan Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli; ülke yüksekögretimine hizmet eden bu güzide fakültelerin, egitim vermenin yani sira insan yetistirme konusunda da ileri bir seviyeye ulastiklarini belirtti.

Arastirma Üniversitesi ve Yeni Nesil Üniversite Tasarim ve Dönüsüm Projesi kapsaminda fakültelerden önemli beklentilerinin oldugunu aktaran Rektör Çomakli, bu beklentileri karsilamak ve birimleri harekete geçirmek için sik sik ziyaretler gerçeklestirdiklerini söyledi.



“Fakültelerimizdeki Projelerin Desteklenmesi Noktasinda Üniversitemiz Ön Plana Çikiyor”

Bilimsel çalismalarla ipi gögüsleyen ve üniversiteyi uluslararasi platformda görünür kilan Eczacilik, Veteriner, Iletisim ve Fen Fakültesinin önemli birimlerin basinda geldigini aktaran Prof. Dr. Çomakli sunlari söyledi: “Uluslararasi düzeyde bir kimligi olan fakültelerimiz akredite olan bölümleriyle adindan söz ettiriyor. Temel bilimlerde elde edilen basarilar bazinda baktigimizda fakültelerimizdeki projelerin desteklenmesi noktasinda üniversitemiz ön plana çikiyor.”

Son yillarda daha rekabetçi bir kurum haline geldiklerini aktaran Rektör Çomakli: “Görev ve sorumluluklarimizin bizlere yükledigi misyonla çalismalarimizi yürütüyoruz. Bu sayede, büyük Atatürk Üniversitesi ailesi olarak hep birlikte adindan söz ettiren, sürekli kendini yenileyen, topluma ve bölgesine katki sunan bir basari hikâyesi yaziyoruz. Bizleri dünya üniversiteleri arasina tasiyan tüm arkadaslarimiza gösterdikleri üstün performanstan dolayi tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Rektör Çomakli, konusmasinin ardindan akademik ve idari personelin talep ve önerilerini dinledi.
Kaynak: İHA