MHP Sivas 2. Sira Milletvekili Ipek Sehri Karis Karis Geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas 2. Sira milletvekili adayi Av. Ilker Ipek, seçim çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Her kesimin takdirini toplayan Ipek, vatandaslardan ve esnaflardan tam destek aliyor.

MHP Sivas 2. Sira Milletvekili Ipek Sehri Karis Karis Geziyor
Sehri karis karis gezen, esnaf ve vatandas ziyaretlerini sürdüren milletvekili adayi Av. Ilker Ipek, bu çerçevede gezilerine il merkezinde devam etti. Ipek, Galericiler Sitesinde esnaflari ve vatandaslari ziyaret etti. Daha sonra Sultansehir Sanayi Sitesi’ne geçen Ipek ve beraberindekiler burada da esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi. Ipek, 14 Mayis seçimleri için dua ve destek istedi. Sivas’ta halkin talep ve beklentisinin fazla olduguna dikkat çeken Ipek, “Gerek çiftçimiz, gerek esnafimiz kisaca tüm halkimiz MHP kadrolarindan büyük beklenti içerisinde. Bizler, halkimizin her zamanin yanindayiz ve olmaya devam edecegiz. Sivas 3 Hilal’e 3 vekil vererek tam destek verecek. Buna inancimiz tamdir. Bu seçimler hilal ile hac mücadelesidir. Ülkemizin bölünmez bütünlügünü ve gelismesini saglamlastirmak için önemli. Dis mihraklarla yol yürüyen, terör seviciler ile yan yana olup beraber degiliz hikayeleri anlatanlara halkimiz sandikta gereken cevabi verecektir” dedi.



“Bir oy Recep Tayyip Erdogan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne”

Ipek daha sonra ilimizde faaliyet gösteren Plazalari tek tek dolasarak, plaza personelleri ile görüstü. Personellere islerinde kolaylik dileyen Ipek, Bir oy Recep Tayyip Erdogan’a, bir oy Milliyetçi Hareket Partisi’ne” diyerek destek bekledigini söyledi.

Kaynak: İHA