Ilkadim THM Korosu'ndan 'Bahar Konseri'

Samsun’un Ilkadim Belediyesi Türk Halk Müzigi (THM) Korosu tarafindan ‘Bahar Konseri’ düzenlendi.

Ilkadim THM Korosu'ndan 'Bahar Konseri'
Ilkadim Belediyesi THM Korosu bir yillik çalismalarinin ardindan Atatürk Kültür Merkezi’nde ‘Bahar Konseri’ verdi. Baglama ustasi ve Koro Sefi Hizir Aydin’in sefligini üstlendigi konserde 48 korist ve 13 kisiden olusan saz ekibi Anadolu kültüründen birçok türkü seslendirdi. Düzenlenen konser, geceye katilan sanatseverler tarafindan zaman zaman ayakta alkislandi.

“Ilçemizde sehrimizin kültürel ve sanatsal vizyonuna katki veriyoruz”

Konserin ardindan duygu ve düsüncelerini ifade eden Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Kültür, sanat ve turizm sehri Samsun’da keyif dolu güzel bir gece geçirdik. Kulaklarimizin pasi silindi diyebiliriz. Ilçemizde sehrimizin kültürel ve sanatsal vizyonuna katki sunmaya devam edecegiz. Konsere büyük ilgi gösteren tüm vatandaslarimiza ve muhtesem performanslariyla konserimize renk katan tüm sanatçilarimiza tesekkür ediyorum. Vatandaslarin ve sanatseverlerin gösterdigi ilgi bizleri mutlu etti. Bu etkinliklerle sizleri bulusturmaya devam edecegiz” dedi.



Vatandaslardan konsere yogun ilgi

Konsere yogun ilgi gösteren vatandaslar, sarkilara eslik ederek alkisla karsilik verdiler. Konsere gelen vatandaslar, etkinligin düzenlenmesinden dolayi Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas’a tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA