Ganali Zakariya Hemsire, AK Parti'nin Seçim Çalismalarina Destek Veriyor

Aydin’da AK Parti’nin seçim çalismalarina destek olan ve eline aldigi brosürleri dagitan Gana uyruklu 28 yasindaki Zakariya Muntari, görenlerin dikkatini çekiyor. Cumhurbaskani Erdogan’a vefa borcu oldugunu belirten Muntari, “Oy kullanma hakkim yok ancak Recep Tayyip Erdogan’a karsi bir vefa borcum var” dedi.

Ganali Zakariya Hemsire, AK Parti'nin Seçim Çalismalarina Destek Veriyor
Aydin’da 14 Mayis’taki genel seçimlere sayili günler kala siyasi partiler de seçim çalismalarina araliksiz devam ediyor. Ülke genelinde oldugu gibi Aydin’da da ayni meydanda çadir kurup, stant açan partilerin çalismalari renkli görüntüler olusturuyor. Bu çerçevede Adalet ve Kalkinma Partisi’nin (AK Parti) seçim standinda çalismalara destek veren Gana uyruklu Zakariya Muntari ise görenlerin dikkatini çekiyor. Üzerine giydigi parti yelegi ve eline aldigi tanitim brosürleri ile seçim çalismalarinda yer alan Muntari, AK Parti’nin vaatlerini bölgeden geçen vatandaslara anlatiyor. Yabanci uyruklu olmasi sebebiyle de Aydinlilarin dikkatini çeken Muntari, vatandaslara Türkçe olarak AK Parti’nin bugüne kadar yaptigi projeler hakkinda da bilgi veriyor.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’a vefa borcu oldugu için çalismalara destek oldugunu ifade eden 28 yasindaki Ganali Muntari, “Adnan Menderes Üniversitesi’nde Hemsirelik Fakültesi’nde okuyorum. 9 seneden beri bu ülkede yasiyorum. Okumak için geldim ve o günden beri burada yasiyorum. Dogru zaman ve dogru adam çalismasi için ben buradayim ve çalismanin bir parçasi olmak için geldim. Cumhurbaskanimiza karsi bir vefa borcum vardi ve onu ödemek için ben de bu çalismalarin bir parçasi olayim dedim. Dogru zaman ve dogru adam için çalismalara devam ediyoruz. Aydin Kent Meydani’ndayiz, vaktiniz olursa sizler de gelin ve çalismanin bir parçasi olun. Yabanci uyruklu birisi oldugum için oy kullanma hakkim yok ancak Recep Tayyip Erdogan’a karsi bir vefa borcum var. O yüzden geldim ve çalismalara katiliyorum. Beni burada gören vatandaslar, özellikle yerli vatandaslar oy kullanma hakkim oldugunu zannediyorlar fakat ben kendilerine durumu anlatiyorum” dedi.

Kaynak: İHA