Erzurum Büyüksehir Belediyesi Filosuna 120 Yeni Araç Katti

Erzurum Büyüksehir Belediyesi bünyesine kattigi 120 aracin tanitimi için Miting, Etkinlik ve Gösteri Alani’nda bir program yapti.

Erzurum Büyüksehir Belediyesi Filosuna 120 Yeni Araç Katti
Programda bir konusma yapan Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, bin 580 olan araç filosunun yen alimlarla birlikte bin 750 adete çiktigini belirterek, “16. Araç Filo Tanitim programimiz Erzurum’a hayirli olsun. Degisim, dönüsüm ve büyüme odakli hedeflerimizi her gün yaptigimiz yeni yatirimlarla sürdürüyoruz. Erzurum’a hizmet bizim için gururdur. Bu gün tanitimini yaptigimiz araçlarin yaklasik degeri 600-700 milyondur. Bahane üretmeden halkimiza hizmet etmeye devam edecegiz.” dedi.

Erzurum Milletvekili adaylari, AK Parti ve MHP Erzurum teskilatlari, belediye baskanlari ve bir çok davetlinin katildigi araç tanitim programinda konusan Baskan Sekmen, “Biz güzel bir ekibimiz ve tüm basarilarimizin altinda ekibimizin ortak hareket etmesi vardir. Sadece Erzurum sehir merkezini degil tüm ilçelerimizi ayaga kaldirmak ve yasanabilir alanlar olusturmak için gayret gösteriyoruz. Bu anlamda güçlü bir araç parkinin olmasi gerektigini de biliyoruz. Yatirimlarimizi ve ihtiyaç duyulan araçlari almayi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA