Damatlarinin Öldürdügü Anne Ve Kizinin Cenazesi Gözyaslariyla Topraga Verildi

Adana’da eski damatlari tarafindan öldürülen Serife Yildiz ve kizi Sümeyye Ergin’in cenazeleri, gözyaslari arasinda topraga verildi. Cenaze namazini Serife Yildiz’in imam oglu Ali Yildiz kildirdi.

Damatlarinin Öldürdügü Anne Ve Kizinin Cenazesi Gözyaslariyla Topraga Verildi
Olay, dün Sariçam ilçesine bagli Akkuyu Mahallesi’nde meydana geldi. 3 çocuk sahibi Ugur Dogan ve Rahime Yildiz çifti siddetli geçimsizlik nedeniyle 3 ay önce bosandi. Dogan, dün eski esinin Sariçam ilçesindeki evine gitti. Esinin annesinin evine gittigini ögrenen Dogan, çocuklari Abdülkerim (17), Mahmut (11) ve Elif Naz’i (4) evden alip Akkuyu Mahallesi’ndeki eski kayinvalidesinin evine dogru gitti. Eski kayinvalidesinin evine varmadan çocuklarini indiren Ugur Dogan, daha sonra eve gidip evin avlusunda yufka ekmek hazirlayan eski kayinvalidesi Serife Yildiz ve doktor kizi Sümeyye Ergin ile gelinleri Cennet Yildiz’a tabancayla ates etti. Daha sonra Ugur Dogan, ayni tabancayla intihar etti. Olayin bildirilmesi üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri yönlendirildi. Saglik ekipleri, Serife Yildiz ve kizi Sümeyye Ergin’in hayatini kaybettigini belirledi. Yarali Cennet Yildiz ise ambulansla hastaneye kaldirildi. Cenazeler, olay yerindeki incelemenin ardindan Adana Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Saldiri sirasinda Ugur Dogan’in eski esi Rahime Yildiz’a ise ’Sana akil verenleri öldürecegim’ dedigi, eski esine ise ates etmedigi ögrenildi.

Cenazeler topraga verildi, imam oglu namazi kildirdi

Serife Yildiz ve kizi Sümeyye Ergin’in cenazeleri bugün sabah Adana Adli Tip Kurumu Morgu’ndan alinarak Akkuyu Mahallesi Mezarligi’na götürüldü. Burada Serife Yildiz’in imam oglu Ali Yildiz cenaze namazini kildirdi. Yildiz, "Annemin vasiyeti vardi. Bizim acimiz çok büyük. Ben yaklasik 14 yildir imamim belki binlerce kisiye cenaze namazi kildirdim ama ilk kez 2 kisinin cenaze namazini kildiriyorum. Annemi de kiz kardesimi de çok seviyorum. Ikisinin de Allah günahlarini affeylesin. Haklarinizi helal edin" diye konustu.

Kilinan cenaze namazinin ardindan anne ve kizin cenazeleri topraga verildi.

Bu sirada Rahime Yildiz uzun süre gözyasi döktü.

Öte yandan, Ugur Dogan’in cenazesinin de yakinlari tarafindan alinarak ilçeye bagli Kizilkas Mahallesi’nde defnedildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA