Altinok; Gençlerin Teveccühü Memnuniyet Verici

Önceki dönem Içisleri Bakani Erzurum Milletvekili ve adayi Selami Altinok’un hizina yetisilmiyor. Güney Ilçelerinden, kuzey ilçelerine kadar büyük bir cografyayi karis karis gezen Altinok, dünkü gezisini Yakutiye Ilçesi’nde Mahallebasi semtinde sürdürdü.

Altinok; Gençlerin Teveccühü Memnuniyet Verici
Ilçe Baskani Recep Aydin ve Yakutiye Belediye Baskani Dr. Mahmut Uçar ile birlikte esnaf ve vatandaslari dinleyen Altinok, Mahallebasi Seçim Irtibat Bürosu’nda da talepleri aldi. Milletvekili ve adayi Altinok’a özellikle gençlerin ilgisinin yogun oldugu görülürken, Altinok, gençlerin bu seçimde olaganüstü teveccühü olduguna dikkat çekti.

“Durmak yok, yola devam’ sloganiyla çiktigimiz yolda ‘Dogru adam dogru yolda her zaman her yerde Recep Tayyip Erdogan’ diyerek yürüyoruz” diyen milletvekili Adayi Altinok, 14 Mayis seçimleri öncesinde gençlerin AK Parti için büyük destek verdigini söyledi.

Altinok, “Basta Cumhurbaskanimiz ve AK Parti’ye gençlerin çok büyük bir teveccühü var. Bizim tecrübelerimiz onlarin vizyonlari ile birlestigi zaman sahada inanilmaz güzel bir enerji olusuyor. Biz gençlige inaniyoruz. Gençligimizi çok seviyoruz. Enerjimizi su an sahaya hâkimiyetimizi gençlerden aldigimiz destege borçluyuz. Onun için onlara minnettariz” dedi.

Kaynak: İHA