Sakarya'da Akil Almaz Kaza Açiklamasi 2'Si Agir, 4 Yarali

Sakarya’nin Sapanca ilçesinde yolun karsisina geçmek isteyen kadina otomobil çarpti. Otomobilin çarptigi kadin, insaat temeline yuvarlaninca yardim etmeye çalisan sürücü de ayni yere düstü. Bu esnada kazayi görerek yolda duran farkli bir otomobile ise hafif ticari araç çarpti. Akil almaz kazada 2’si agir toplam 4 kisi yaralandi.

Sakarya'da Akil Almaz Kaza Açiklamasi 2'Si Agir, 4 Yarali
Kaza, Sapanca ilçesi Izmit Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yasindaki Alaattin A. idaresindeki 34 PH 0184 plakali Audi marka otomobil yolun karsisina geçmek isteyen 73 yasindaki Adile B. isimli yasli kadina çarpti. Çarpmanin etkisi ile savrulan kadin, yol kenarindaki insaat temeline düserek yaralandi. Yaraliya yardim etmek için pesinden giden sürücü Alaattin A.’da ayni yere düserek yaralandi. Bu esnada kaza yapan vatandaslara yardim etmek için duran Irfan D. (22) idaresindeki 54 SA 275 plakali Toyota marka otomobile ise arkadan gelen I.S. yönetimindeki 41 JB 066 plakali Fiat marka hafif ticari araç çarpti. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Adeta akillara durgunluk veren kazada 41 JB 066 plakali hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Seval S. (24), Sinem S. (25), Alaattin A. ve Adile B. yaralandi. Olay yerine ulasan ekiplerce ilk müdahaleleri yapilan yaralilar Sapanca Ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Otomobilin çarptigi 73 yasindaki Adile B. ile sürücü Alaattin A.’nin durumlarinin agir oldugu ögrenilirken, konuya iliskin inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA