Koçarli TOGG'u Mesale Ve Konfetiler Ile Karsiladi

Türkiye’nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG Koçarli halki ile bulustu.

Koçarli TOGG'u Mesale Ve Konfetiler Ile Karsiladi


Türkiye’nin yerli otomobili TOGG’u Aydin’in Koçarli ilçesine getiren AK Parti Milletvekili adaylari TOGG’u Koçarlililara tanitirken, ilçe de yogun ilgi yasanmasina neden oldu. Vatandaslar araci yakindan görmenin heyecanini yasadi.

Heyecan içerisinde TOGG’un ilçeye gelmesini bekleyen, fotograf çekilmek, içerine binmek ve incelemek isteyen vatandaslar, gece 23.00 siralarinda TOGG’a kavustu. TOGG’u ilçe girisinde konfeti ve mesaleler ile karsilayan Koçarlililar TOGG’un ilk akilli cihaz modeli olan T10X’i Koçarli Cumhuriyet Meydanina kadar yürüyerek takip ettiler. TOGG Meydana gelmesiyle vatandaslarin yogun ilgisiyle karsilandi.

Yerli ve milli otomobil TOGG’u yakindan görmek için alani dolduran vatandaslar son teknoloji ile donatilmis akilli arabaya hayran kaldi.

TOGG’un inceleyen Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, TOGG’un Koçarli’ya gelmesinden dolayi memnun olduklarini ve büyük bir ilgiyle karsilandigini ifade ederek, “Gururumuz yollarda. Yerli araba hasretimiz sona erdi. Otomobilin çok ötesinde bir araç. Biz daha iyisini yapana kadar, en Iyisi TOGG Yerli ve Milli aracimizin TOGG’un Türkiye’ye kazandirilmasinda çok büyük emekler veren basta Cumhurbaskanimiza, Bakanlarimiza ve mühendislerimize tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA