Baskan Oguz'dan Mansur Yavas'a Tepki Açiklamasi 'Mansur Yavas Ankara Için Bir Hayal Kirikligidir'

Kahramankazan Belediye Baskani ve Ankara Büyüksehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Serhat Oguz, “Su anda Mansur Yavas yakasina CHP rozeti takti, sehir sehir CHP propagandasi yapiyor. Mansur Yavas Ankara için bir hayal kirikligidir. Türk siyaseti için bir hayal kirikligidir. Içinden çiktigi milliyetçi ve muhafazakâr seçmene ihanet etmektedir” dedi.



Kahramankazan Belediye Baskani ve Ankara Büyüksehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Serhat Oguz, Millet Ittifaki’nin Cumhurbaskani Adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’na destek için mitinglere katilan Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’a tepki gösterdi. Mansur Yavas’in daha önce yaptigi açiklamalari hatirlatan Baskan Oguz, Yavas’in kendisiyle çelisen ifadeleri oldugunu belirtti.



"Su anda Mansur Yavas, yakasina CHP rozeti takti, sehir sehir CHP propagandasi yapiyor"

Oguz, ”Ne diyordu? ’Ben bir kamu görevlisiyim, parti rozetimi çikardim. Ben sehir sehir gezip propaganda yapamam’ diyordu. Su anda Mansur Yavas, yakasina CHP rozeti takti, sehir sehir CHP propagandasi yapiyor. Sayin Mansur Yavas 2019’da insanlara milliyetçilik dersi veriyordu. O zamanki partisi olan MHP’yi CHP’lilesmekle suçluyordu ama su anda Mansur Yavas CHP adina sehir sehir gezip oy istiyor. Su anda Mansur Yavas HDP’yi savunur hale geliyor. Su anda Mansur Yavas insanlara ham hayal satiyor” dedi.



"Mansur Yavas Ankara için bir hayal kirikligidir"

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas’in EYT ile emekli olan vatandaslarin tazminatlarini ödemedigini ifade eden Oguz, yasananlara tepki gösterdi. Baskan Oguz, “Sehir sehir insanlara hayal dagitmaya devam ediyorlar ama bu insanlar bunu farkinda. Mansur Yavas Ankara için bir hayal kirikligidir. Türk siyaseti için bir hayal kirikligidir. Içinden çiktigi milliyetçi ve muhafazakar seçmene ihanet etmektedir” dedi.



“Ankara talimatlari Amerika’dan Londra tefecilerinden degil aziz milletinden alani bagrina basti”

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in baskentte gerçeklestirdigi mitinglere katilan Baskan Serhat Oguz, saha izlenimlerini de aktardi. Oguz, Cumhurbaskani Erdogan’in Sincan mitingi sonrasi açiklamalarda bulundu. Oguz, Ankaralilarin Cumhurbaskani Erdogan’i büyük Ankara mitinginde bagrina bastigini ifade etti.

Oguz, “Sabah 40 bin vatandasimiz Pursaklar’da mitingdeydi. Mamak ve Altindag 100 bin, simdi burada 130 bin vatandasimiz Cumhurbaskanimizi bagrina basti. Ankara aslinda yerli ve milli olani bagrina basti. Yani Ankara talimatlari Amerika’dan Londra tefecilerinden degil aziz milletinden alani bagrina basti. Insallah Ankara 14 Mayis’ta bugüne kadarki en büyük destegini Cumhurbaskanimiza vermis olacak. Bu kalabalik bunun ispatidir. Bu kalabaligi buraya zorla getiremezsiniz. Yüreklerinde Recep Tayyip Erdogan sevgisi, bayrak sevgisi oldugu için insanlarimiz burada” açiklamasini yapti.

"Inanin 14 Mayis’ta bu sefer sandiklar gerçekten patlayacak”

Baskan Oguz, vatandaslarin Cumhurbaskani Erdogan’a karsi, samimi bir sevgisi oldugunu kaydetti.

Bu sevginin son 2 haftadir daha da arttigini gözlemledigini ifade eden Oguz, ”Cumhurbaskanimiz hep soruyor ’Sandiklari patlatiyor muyuz?’ diye. Inanin 14 Mayis’ta bu sefer sandiklar gerçekten patlayacak” dedi.

Kaynak: İHA