Ordu'ya Mühendislik Fakültesi Kurulacak

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, Ordu’ya mühendislik fakültesi kurulacagini açikladi.

Ordu'ya Mühendislik Fakültesi Kurulacak
Milli Egitim Bakani ve 28. Dönem AK Parti Ordu Milletvekili Adayi Mahmut Özer, bir restoranda basin mensuplariyla bir araya geldi. Bakan Özer, yaptigi açiklamada, Ordu’da egitim yatirimlarina önem verdiklerini belirtti.

Ordu’nun 2023 yili için 481 milyon TL olan egitim yatirimini 3 buçuk milyar TL’ye çikarttiklarini söyleyen Bakan Özer, ilave edecekleri ilçelerle birlikte bu yatirimlarin çok daha iyi noktalara gelecegini aktardi.

Milli Egitim Bakani Mahmut Özer, “Ordu Ticaret ve Sanayi Odamizi gezdigimiz zaman, TEKNOPARK gibi bir talepleri olmustu, bunun ön adimi olarak da Ordumuza, üniversitemize bir mühendislik fakültesi kurulmasi ile ilgili talepleri olmustu. Hem rektörümüz ile görüstük hem de YÖK Baskanimiz Erol Özvar hocam biz ile görüstük ve bugün itibariyla YÖK Yürütme Kurulu’ndan Ordu Mühendislik Fakültesi onayi çikti. Böylece Ordu’muzun, üniversitesinin de kapasitesinin arttirilmasi ile ilgili çok önemli bir esigi daha asmis bulunuyoruz. Ordu’muza mühendislik fakültemizin hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum. Kiymetli YÖK baskanimiza desteklerinden dolayi çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA