Yildirim Yaza Hazirlaniyor

Yildirim Belediyesi, ilçenin dört bir yaninda bulunan yesil alanlarda yaz hazirliklari çerçevesinde bakim, budama ve çiçek dikim faaliyetlerine devam ediyor.

Yildirim Yaza Hazirlaniyor
Yildirim’in yesil kimligini canlandiracak çalismalar çerçevesinde 4 yil içerisinde ilçeye 24 yeni park yapip 34 mevcut parki yenileyen, Balaban Mesire Alani’ni hizmete açip Büyüksehir Belediyesi eliyle Vakif Bera Kent Parki’ni ilçeye kazandiran ve Cumalikizik Mesire Alani’ni kisa süre içerisinde bitirme hedefiyle çalismalar yürüten Yildirim Belediyesi, mevcut park ve yesil alanlari da yaza hazirliyor. Yildirim’i yeniden yesille anilan bir kent haline getirmek hedefiyle gerçeklestirdigi önemli projelerle kente nefes aldiran Yildirim Belediyesi, mevcut yesil alan, refüj, park ve bahçe gibi alanlarda yaz hazirliklarina basladi.

Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri tarafindan ilçenin dört bir yaninda düzenli olarak rutin çapa, yabani ot temizligi, çim biçme, çiçek dikimi ve temizlik isleri yapiliyor.

Yildirimlilarin hayat kalitelerini yükseltecek projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “Vatandaslarimizin rahat nefes alabilecekleri, çocuklarimizin huzur ve güven içinde oyun oynayabilecekleri park, bahçe ve mesire alanlarimizin sayisini artirirken mevcut yesil alanlarimizda da çalismalar yürütüyoruz. Ekiplerimiz, parklardaki oyun gruplari yeniliyor. Ayrica tamirat, yesillendirme, çiçek dikimi, çim biçme, peyzaj, temizlik isleri gerçeklestiriyor. Hemsehrilerimiz için daha yasanabilir daha yesil ve daha genis sosyal alanlara sahip bir Yildirim insa ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA