Trafikte Yol Verme Tartismasinda Biçakli Saldiri Cep Telefonu Kamerasinda

Adana’da bir kisi trafikte yol verme yüzünden tartistigi otomobil sürücüsüne biçakla saldirdi. Ikili arasinda çikan kavgada kimse yaralanmadi.

Trafikte Yol Verme Tartismasinda Biçakli Saldiri Cep Telefonu Kamerasinda
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bagli D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvari üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, sürücüsünün ismi ögrenilemeyen 01 ANS 668 plakali motosiklet sürücüsü ile ismi ögrenilemeyen 01 GH 120 plakali otomobil sürücüsü trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartisti. Motosiklet sürücüsü kirmizi isikta durduklari sirada cebinden çikarttigi biçakla kendisine yol vermeyen otomobil sürücüsüne camdan saldirmaya basladi.

Bunun üzerine çevredekiler araya girerek motosiklet sürücüsünü uzaklastirdi. Ancak bir süre sonra saldiriya ugrayan soför, otomobilinden inip kendisine biçakla saldiran motosiklet sürücüsünün yanina gitti. Ikili bu sefer de kavgaya tutusunca çevredeki vatandaslar sürücüleri ayirdi. Ikili arasinda çikan kavgada kimse yaralanmazken kavga ve saldiri ani cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA