Gaziantep-Kilis Karayolunda Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 1'I Polis 2 Ölü, 4 Yarali

Gaziantep’ten Kilis’e seyir halinde bulunan bir otomobil, önünde ilerleyen bir baska otomobile ve motosiklete arkadan çarpti. Feci kazada Polis Memuru Habip Kiliç ve Yunus Emre Tabu hayatini kaybederken, 4 kisi de yaralandi.

Gaziantep-Kilis Karayolunda Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 1'I Polis 2 Ölü, 4 Yarali
Edinilen bilgiye göre Gaziantep-Kilis D58 karayolu Kapcagiz mevkiinde seyreden Yunus Emre Tabu yönetimindeki Ford marka 79 AB 989 plakali otomobil, ayni seyirde devam eden Polis Memuru Habip Kiliç idaresindeki 34 FVB 693 plakali motosiklet ve henüz sürücüsü ögrenilemeyen 01 GT 585 Peugeot marka otomobile arkadan çarpti. D58 karayolunda meydana gelen kazada motosiklet ve otomobiller hurdaya dönerken otomobilde bulunan Yunus Emre Tabu ve motosiklet sürücüsü Polis Memuru Habip Kiliç hayatini kaybetti.

Feci kazada, isimleri ögrenilemeyen 4 kisi yaralandi. Yaralilardan 3 kisi Kilis Devlet Hastanesine, 1 kisi ise Gaziantep’teki hastaneye kaldirildi. Olay yerinde jandarma ekipleri tarafindan güvenlik tedbirleri alinirken, yaralilar ise olay yerine çagrilan saglik ekipleri tarafindan Kilis ve Gaziantep’teki hastanelere kaldirildi.

Hayatini kaybeden Yunus Emre Tabu ve Polis Memuru Habip Kiliç’in cenazesi ise otopsi yapilmak üzere morga götürüldü.
Kaynak: İHA