Babanin Öldügü Motosiklet Kazasinda Oglu Da Hayata Tutunamadi

Afyonkarahisar’da otomobilin çarptigi motosiklette babasinin öldügü kazada agir yaralanan 17 yasindaki oglu da tedavi gördügü hastanede hayata sadece 3 gün tutunabildi.

Babanin Öldügü Motosiklet Kazasinda Oglu Da Hayata Tutunamadi
Kaza, geçtigimiz 3 Nisan’da Bolvadin-Çay Karayolu üzeri Belediye Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.A. idaresindeki 03 RC 242 plakali araç yan yoldan kavsaga çikan M.K.’nin (17) kullandigi plakasiz motosiklete çarpti. Çarpmanin etkisi ile motosikletteki M.K., ile babasi K.K., metrelerce havaya firlayip ardindan yola düstü. Kaza sonrasi çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine çok sayida polis ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Ihbar üzerine olay yerine gelen ambulanslar ile hastaneye kaldirilan baba ve oguldan, baba K.K., yapilan müdahaleye ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kaldirildigi hastanede tedavi gören 17 yasindaki M.K. da hayata sadece 3 gün tutunabildi. Müdahaleye ragmen kurtarilamayan M.K., yasamini yitirirken, baba oglu Bolvadin’e bagli Kurucuova köyünde yan yana topraga verildi.

Çevredeki bir güvenlik kamerasina yansiyan kaza ani ise anbean güvenlik kameralarina yansidi. Görüntülerde otomobilin motosiklete çarpip üzerindeki baba ve oglunu metrelerce yüksege firlattigi görülüyor.
Kaynak: İHA