Doç. Dr. Tekin, 12'Nci Kitabini Okuyucu Ile Bulusturdu

Mus Alparslan Üniversitesi (MAUN) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Zeliha Tekin, 12’nci kitabi olan Cehennet’i okuyuculariyla bulusturdu.

Doç. Dr. Tekin, 12'Nci Kitabini Okuyucu Ile Bulusturdu
Mus Alparslan Üniversitesi (MAUN) Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Dekan Yardimcisi Doç. Dr. Zeliha Tekin, Cehennet adli kitabinin uzun süren bir arastirmanin, mitoloji, Kur’an, Incil, Tevrat ve bunlari yorumlayan yerli ve yabanci kaynaklarin, tarih ve bilim kitaplarinin kümülatif olarak okunmasinin ve derin bir arastirmanin ürünü oldugunu belirtti.

Yeni çikarttigi kitabi ile ilgili detaylar paylasan Tekin, arastirarak ögrenmenin önemine deginerek, “Bizler gözümüz gördügü, aklimiz erdigi sürece bilgiyi arayan ve çogaltan; bilimle dinler arasina kalin duvarlar örmeyen insanlardan olmaliyiz. Evimizin penceresinden disariya baktigimizda gördügümüz insanlari, hayvanlari, çiçekleri, bitkileri, daglari, nehirleri, gökyüzünü, bulutlari, yildizlari, ayi, günesi, topragi kisacasi yerde, yerin altinda ve gökte ne varsa anlamlandirip açiklayabilmek istiyorsak daha fazla okuyup ögrenmemiz, arastirip bilgimize bilgi katmamiz gerekmektedir. Hiç süphesiz ki, her ilmin sahibi, bilinmeyen her sirrin cevabi evreni var eden yaradandir ve yaradan insana düsünebilme yetenegi hediye etmistir” dedi.

Kaynak: İHA