Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Altili Masa Hiç Güven Vermiyor, Her An Patlayacak Dinamit Gibi'

Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, altili masanin hiç güven vermedigini söyleyerek, “Altili masa ise hiç güven vermiyor bana. Her an patlayacak bir dinamit gibi. Altili, yedili, karisik kaçli oldugu da karisik. Oradan da is çikmaz. Oradan beceri çikmaz, ortaklik çikmaz.” dedi.

Memleket Partisi Genel Baskani Ince Açiklamasi 'Altili Masa Hiç Güven Vermiyor, Her An Patlayacak Dinamit Gibi'


Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince’yi depremin en çok etkiledigi Hatay’da partililer karsiladi. Ince ve beraberindeki partililer, Dörtyol ilçesi Çayli Caddesi’nde çarsida esnafini selamladi vatandaslarla fotograf çektirdi. Ardindan ilçedeki çadir kentte iftar hazirligi yapan ekipleri ziyaret etti. Daha sonra Iskenderun ilçesine hareket eden Ince ve partililer burada çadir kenti ziyaret edip vatandaslarla sohbet etti. Depremzede Özcan ve Hülya Vurucu, çiftinin çadirina konuk olan Ince, burada aile ile iftar yapti.

“Altili masa hiç güven vermiyor bana”

Programlar sonrasinda gazetecilere açiklamalarda bulunan Memleket Partisi Genel Baskani Muharrem Ince, “Bu Hatay’a 5’inci ya da 6’inci gelisimiz. Depremden bu yana buralardan ayrilmiyoruz. Bugün Iskenderun’dayiz. Vurucu ailesinin Özcan ve Hülya çiftinin çadirinda iftarimizi yaptik. Kendilerine çok tesekkür ediyoruz. Güzel Hatay yemeklerinden yedik. Tabii bir depremden öncesi var. Bir deprem ani var. Deprem sonrasi var. Bir de uzun vadesi var. Türkiye tabii ki büyük devlettir. Yani depremden sonra çadirlarini, konteynerlarini, insanlarin yiyecegini, belediyeler, devlet çözecektir. Konudan bir sikinti yok. Hizmet eden herkese de tesekkür ederiz. Altili masa ise hiç güven vermiyor bana. Her an patlayacak bir dinamit gibi. Altili, yedili, karisik kaçli oldugu da karisik. Oradan da is çikmaz. Oradan beceri çikmaz, ortaklik çikmaz. Ne yapacaklar? Yani Libya tezkeresi geldiginde CHP hayir verecek IYI Parti evet. Ne olacak? Hiçbir sey olmaz. Onun için biz bu memlekete bir üçüncü seçenegiz Memleket Partisi olarak. Ve Muharrem Ince Memleket Partisi’nin cumhurbaskani adayidir. Onlar 17 tanesi bir yerde 17’si bir yerde. Biz sadece bir partiyle kadrolarimizla seçime giriyoruz. Hepinize çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA