Gaziantep'te Iki Grup Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Polis 2 Ölü

Gaziantep’te iki grup arasinda çikan silahli kavgada izinde olan 1 polis memuru ile 1 sivil vatandas hayatini kaybederken 1 kisi de agir yaralandi.

Gaziantep'te Iki Grup Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1'I Polis 2 Ölü


Olay, Sahinbey ilçesi Günes Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, iki grup arasinda çöp atma meselesi nedeniyle baslayan tartisma kisa sürede büyüyerek kavgaya dönüstü. Kavga sirasinda iki grup da birbirlerine silahla ates etti. Kavga sirasinda grup içerisinde bulunan 1’i polis 3 kisi kursunlarin isabet etmesi sonucu agir yaralandi. Yaralilar, çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri tarafindan yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Hastaneye kaldirilan yaralilardan polis memuru Halil Ibrahim Kus, kaldirildigi Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi’nde yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldirilan yaralilardan Ali Çekiç isimli sahis da hayatini kaybetti. Yarali olan Mehmet Ali Kus’un da durumunun kritik oldugu ögrenildi.

Olay yerinde genis güvenlik önlemleri alindi

Biri polis memuru 2 kisinin ölümü ve bir kisinin agir yaralanmasiyla sonuçlanan olayin ardindan bölgede genis güvenlik önlemleri alinirken genis çapli sorusturma baslatildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA