Bakan Mus Açiklamasi 'Türkiye'yi Bir Bilinmeyene, Belirsizliklere, Çok Basli Bir Yapiya Terk Edemeyiz'

Ticaret Bakani Mehmet Mus, Millet Ittifaki’ni elestirerek “Türkiye’yi bir bilinmeyene, belirsizliklere, çok basli bir yapiya terk edemeyiz” dedi.

Bakan Mus Açiklamasi 'Türkiye'yi Bir Bilinmeyene, Belirsizliklere, Çok Basli Bir Yapiya Terk Edemeyiz'


Çesitli programlara katilmak üzere gece Ordu’ya gelen Bakan Mehmet Mus, gün içerisinde Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odasi ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskanligina da ziyarette bulunarak, toplantilara katildi.

Sonrasinda AK Parti Ordu Il Baskanligi tarafindan Altinordu ilçesindeki bir otelde düzenlenen iftar programina katilan Bakan Mus, burada yaptigi konusmada AK Parti’nin güçlü ve büyük bir parti oldugunu ifade etti.

Türkiye’yi 20 yil yöneten, birikimi olan bir yönetim ve lider olduguna dikkat çeken Bakan Mus, “Türkiye’yi bir bilinmeyene, belirsizliklere, çok basli bir yapiya terk edemeyiz. Çünkü Türkiye bunu geçmiste yasadi. Geçtigimiz dönemlerde bizim iktidara gelmeden önce bu durumlar, buna benzer hadiseler maalesef cereyan etti. Türkiye, yönetilememe problemi ile karsi karsiya geldi. Iradenin olmadigi yerde yönetim olmaz” dedi.



“Türkiye’yi büyütecegi hiçbir adimi atamayacak bir rakiple karsi karsiyayiz”

“Nizâmülmülk, ’bir isi iki kisiye vermeyin’ der, siyasetnamesinde bin sene önce yazdi” diyen Ticaret Bakani Mehmet Mus, “Rakiplerimiz bir kisi degil, üç kisi degil, dört kisi degil, bes kisi degil, yedi kisi hatta belki daha da fazla artirabilirler. Dolayisiyla bin yil önce bile Büyük Selçuklularin Sadrazami Veziri Nizamülmülk’ün isaret ettigi nokta bin yil sonra da degismedi. Dolayisiyla Türkiye’ye vadedecegi, Türkiye’yi ileriye tasiyacagi, Türkiye’yi büyütecegi hiçbir adimi atamayacak bir rakiple karsi karsiyayiz. Bu hissiyatla çalismamiz lazim” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA