Adana'da Sosyal Medyadan Küfür Kavgasi Açiklamasi 2 Agir Yarali

Adana’da iki ailenin çocuklarinin sosyal meyda üzerinden birbirlerine küfür etmesi sonucu çikan kavgada bir kisinin tabancayla rastgele ates açmasi sonucu iki kisi agir yaralandi.

Adana'da Sosyal Medyadan Küfür Kavgasi Açiklamasi 2 Agir Yarali
Edinilen bilgiye göre olay, saat 00.30 siralarinda merkez Yüregir ilçesine bagli Levent Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, akraba iki ailenin çocuklari sosyal medya üzerinden birbirlerine küfrettigi gerekçesiyle tartismaya basladi.

Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine I.A. (16), yaninda getirdigi tabanca ile rastgele ates açip kaçti. I.A.’nin atesledigi tabancadan çikan kursunlar Emre S.’nin bogazina, I.B.’nin (12) ise basina isabet etti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerince ilk müdahalesi yapilan yaralilar, Yüregir Devlet Hastanesine kaldirdi. Tedaviye alinan iki yaralinin da durumunun agir oldugu ögrenilirken, kaçan süpheli I.A. ise kisa sürede, olayi gerçeklestirdigi tabanca ile yakalanarak polis merkezine götürüldü.

Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA