Pirimoglu, Pasinler Ve Palandöken'de Seçim Çalismasi Yapti

MHP’nin Erzurum Milletvekili adayi Ömer Haluk Pirimoglu, seçim çalismalarini sahada da sürdürüyor.

Pirimoglu, Pasinler Ve Palandöken'de Seçim Çalismasi Yapti
Erzurum’un Pasinler ve merkez Palandöken ilçesinde seçim çalismasi yapan Pirimoglu, 14 Mayis seçimlerinin bir dönüm noktasini ifade ettiginin altini çizdi.

Pasinler’de partisinin ilçe yöneticileriyle birlikte esnaf ziyaretleri gerçeklestirilen Pirimoglu, Hasankaleli vatandaslarin çay ikramlarini da geri çevirmedi. Kahvehane temaslarinda Milliyetçi Hareket’in 14 Mayis seçimleri için aldigi pozisyona vurgu yapan Pirimoglu, “MHP’nin durdugu yer, belirledigi konum dün de ayniydi, bugün de aynidir. MHP’nin oldugu ve milletin de olmasini arzu ettigi yer, ülkenin selametidir, devletin yarinlari ve gelecegidir. Bundan hiç kimsenin kuskusu olmasin” dedi.

Pasinler’deki seçim temaslari boyunca yogun ilgi gören ve ilçede neredeyse çalmadik kapi birakmayan Pirimoglu, seçim çalismalarinin ikinci etabini ise, merkez Palandöken ilçesinde gerçeklestirdi. Yine parti yöneticilerinin eslik ettigi Ömer Haluk Pirimoglu’na, Palandökenli seçmenlerin ilgisi de büyük oldu.

Palandöken merkezi basta olmak üzere Yenisehir ve Yildizkent bölgesindeki esnaf ziyaretlerinde 14 Mayis seçimlerinin önemini anlatan Pirimoglu, Cumhur Ittifaki için atilacak her oyun, ülkenin ve milletin gelecegini teminat altina almak oldugunun altini çizdi. Türk milletine ve milliyetine karsi duran ne kadar siyasi yapilanma, olusum, kurum ve kurulus varsa, Cumhur Ittifakina karsi savas açmis durumda oldugunu vurgulayan Pirimoglu, “Bizim durdugumuz yer belli, milletin yani; karsimizdaki ittifakin durdugu yer de belli; milletin karsisi. Biz bugüne kadar milletimiz ne diyorsa, neyi istiyorsa onu yaptik. Milletin selametine, huzur ve istikrarina, devletin istiklal ve istikbaline karsi duran kim varsa da, korkulu rüyalari olduk. Bu yüzden 14 Mayis’a seçim meselesi olarak bakmiyoruz. 14 Mayis bizim için artik memleket, ülke ve millet meselesidir” diye konustu.

Kaynak: İHA