Dicle'de Trafik Güvenligi Ve Saglikli Yasama Dikkat Çekmek Için Pedal Çevrildi

Diyarbakir’in Dicle ilçesinde trafik güvenligine ve saglikli yasama dikkat çekmek için bisiklet sürüs etkinligi düzenlendi.

Dicle'de Trafik Güvenligi Ve Saglikli Yasama Dikkat Çekmek Için Pedal Çevrildi
Dicle ilçesi merkez Fatih Ilk ve Ortaokulu tarafindan düzenlenen etkinlikte, okulda egitim gören birçok ögrenci, ögretmenleriyle birlikte trafik güvenligine ve saglikli yasama dikkat çekmek için pedal çevirdi.

Dicle Ilçe Emniyet Amirligi’ne bagli polis ekipleri, anlamli bisiklet sürüs etkinliginin güvenli bir sekilde tamamlanmasina katki sagladi.

Okul Müdürü Ahmet Gül, “Okul olarak bu etkinligi düzenlemekteki amacimiz, çocuklarimiza saglikli sürüs tekniklerini, trafik güvenligini ögretmek ve bu minvalde özellikle dogayla iç içe yasam becerilerini gelistirmektir. Etkinlikte ögretmen arkadaslarimiz olsun, ögrenciler olsun; çok güzel bir katilim söz konusu oldu. Okulumuz adina bütün katilimcilara tesekkür ediyorum” dedi.

Fatih Ortaokulu Müdür Yardimcisi Recep Alpboga, katilimcilara tesekkür etti. Pedal çeviren birçok ögrenci de güzel bir etkinlik oldugunu söyledi.



Spor bilincini gelistirmesininde hedeflendigi etkinlik okul önünde baslayip Hani Yolu Caddesi’nde tur atilmasiyla okul önünde son buldu.
Kaynak: İHA