Baskan Yazici, 22 Yildaki Kentsel Dönüsüm Çalismalarini Saydi

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, AK Parti döneminde yapilan hizmetleri bir dakikada saymaya çalismaya devam ediyor. “Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan dönemde, en az Kemal Kiliçdaroglu’nun video çektigi evi kadar güzel, o mutfak kadar özel milyonlarca ev yapildigini” anlatan videoda Yazici, “Toplamda 7 milyon 200 bin konut projesi. Yaptiklari yapacaginin teminatidir. Özetle, Erdogan, yuva kuran liderdir. Nokta” dedi.

Baskan Yazici, 22 Yildaki Kentsel Dönüsüm Çalismalarini Saydi
Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici, her hafta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in göreve geldigi 2002 yilindan itibaren farkli alanlarda yapilan yatirimlari bir dakika içerisinde saymaya çalisarak, yapilan yatirimlara dikkat çekmeye devam ediyor. Baskan Yazici, AK Parti döneminde yapilan hastane yatirimlarini ve ulasim yatirimlarini bir dakika içerisinde saymaya çalismisti. Baskan Yazici bu sefer de Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan öncülügünde baslatilan kentsel dönüsüm çalismalarini saydi. Bir dakika içerisinde yapilan kentsel dönüsüm çalismalarini sayarken yine nefesi kesildi. Baskan Yazici’nin videosu sosyal medyada yogun ilgi gördü.

“Erdogan yuva kuran liderdir”

Tuzla Belediye Baskani Dr. Sadi Yazici,”Istiklal Marsimiz söyle baslar. Korkma! Sönmez bu safaklarda yüzen al sancak; sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. Bahsedilen ocak; evdir yuvadir. Eve yapilan yatirimlar, milli ödevimizdir. Kentsel dönüsüm, engellemelere ragmen olmazsa olmazimizdir. Milyonlarca vatandasimiz depreme karsi güvenli evlerinde yasiyor; milyonlarcasi da gün sayiyor. 22 yilda yapilan ev ve kentsel dönüsüm projelerini saymaya çalisalim.

Saymakla Bitmeyen milyonlarca ev, ocak. Millet için ev bahis konusu oldugunda, Erdogan gibisi yok, TOKI 1 Milyon 170 Bin ev yapti. Kredi, Kira ve tüm muhafiyetlerle 3 milyon 200 bin kentsel dönüsüm yapildi. Erdogan dönemde, en az Sayin Kiliçdaroglu’nun video çektigi evi kadar güzel, o mutfak kadar özel milyonlarca tüten ev, ocak yapti. Simdi 81 il 922 ilçede, devam eden 250 Bin konut. Ilk evim, ilk is yerim, 500 bin sosyal konut, 50 bin is yeri, deprem bölgesi 11 ilde 650 bin konut yapiliyor. Toplamda 7 milyon 200 bin konut projesi. Yaptiklari yapacaginin teminatidir. Özetle, Erdogan, yuva kuran liderdir. Nokta” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA