Yalova'da Evimizdeki Kahve Kokusu Sergisi Açildi

Yalova Belediyesi tarafindan 28 Nisan-12 Mayis tarihleri arasinda Yalova Kent Müzesi’nde yer alan ‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli serginin açilisi gerçeklestirildi.

Yalova'da Evimizdeki Kahve Kokusu Sergisi Açildi
‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergisinin açilisini Yalova Belediye Baskan Yardimcisi Volkan Dadaloglu, Yalova Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Candan Yilmaz, Il Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin, Yalova Ili Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Kandemir ile birlikte koleksiyoner Sümer Ayer yapti.

Açilisin ardindan katilimcilar ile birlikte Sümer Ayer’in koleksiyonunda yer alan objelerin sergisini gezen Baskan Yardimcisi Volkan Dadaloglu, geçmisten günümüze kahvenin yapimi, hazirlanisi, servis edilisi ve kullanilan fincan, cezve ve birçok metaryeller hakkinda bilgiler aldi. Serginin gezilmesinin ardindan misafirlere kahve ikrami yapilirken, Baskan Yardimcisi Volkan Dadaloglu, koleksiyoner Sümer Ayer’e Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk adina tesekkür plaketi verdi. Plaket takdiminin ardindan sergiye katilan konuklara, sergiye destek olan Kuru Kahveci Mehmet Efendi tarafindan kahve ikrami yapildi.

‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergi 12 Mayis tarihine kadar Yalova Kent Müzesi’nde gezilebilecek olup, misafirlere kahve ikrami devam edecek.
Kaynak: İHA