Dügünlerine Bir Gün Kala KIZILELMA'yi Görmek Için TEKNOFEST'e Kostular

Genç çift dügünlerine bir gün kala KIZILELMA’yi görmek ve gösteri uçusunu izlemek için TEKNOFES’te kostu. Çift bol bol hatira fotografi çektirdi. Yarin evlenecegini söyleyen Nimet Basören, “Çok gururluyum. Yarin dügünümüz var. Dügünden önce buraya gelelim, dedik. Dügünden önce bizi buraya getiren milli duygularimiz. Içimizde akan kirmizi kanimiz” dedi.

Dügünlerine Bir Gün Kala KIZILELMA'yi Görmek Için TEKNOFEST'e Kostular


TEKNOFEST 2023 heyecani yasamak isteyen vatandaslar ikinci gününde Atatürk Havalimani’na akin etti. Sabahin erken saatlerinden itibaren gelen vatandaslar milli ve yerli ürünlere yogun ilgi gösterdi. Festivalde Bayraktar KIZILELMA’da vatandaslardan yogun ilgi gördü. Evlenmeden bir gün önce KIZILELMA’yi görmeye gelen çift bol bol fotograf çektirdi.

"Dügünden önce buraya gelelim dedik"

Dügünden önce KIZILELMA’yi görmeye geldiklerini belirten Nimet Basören, “Çok gururluyum. 2023 hayirli bereketli geldi. Insanlarin bu kadar KIZILELMA’yi sahiplenmesi de bizi çok gururlandiriyor. Insallah daha güzel yarinlar bizi bekliyor. Yarin dügünümüz var. Dügünden önce buraya gelelim dedik. Dügünden önce bizi buraya getiren milli duygularimiz. Içimizde akan kirmizi kanimiz” seklinde konustu.

Milli duygularin dügünden daha agir bastigini söyleyen Resit Tilbaç, "Cumhurbaskanimizdan Allah razi olsun, kendisi teknolojiye verdigi destek gençlere verdigi destek ortada. Allah yapandan edenden vesile olandan razi olsun. Dügün mü agir basan dersen ki yoksa milli duygular mi tabi ki vatani duygular” ifadelerini kulandi.
Kaynak: İHA