Büyüksehir Ile Güvenli Ve Konforlu Yollar

Denizli Büyüksehir Belediyesi, sehrin önemli arterlerinden biri olan Ibrahim Cengiz Caddesi’nde yenileme çalismasi yapiyor. Baskan Osman Zolan, vatandaslarin hayatini kolaylastirmak ve trafik güvenligini en üst seviyeye çikarmak için yaptiklari yol yenileme çalismalarinin devam ettigini söyledi.



Denizli Büyüksehir Belediyesi, Gerzele Mahallesi’nde okullarin yogun sekilde bulundugu Ibrahim Cengiz Caddesi’nde üstyapi yenileme çalismasi yapiyor. Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, kaldirimlariyla birlikte sil bastan yapilan Ibrahim Cengiz Caddesi’nde hayata geçirilen sicak asfalt döküm çalismalarini inceledi. Baskan Osman Zolan’a Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskani Nuriye Çevni, Gerzele Mahallesi Muhtari Kemal Ermis ve beraberindekiler eslik etti. Ibrahim Cengiz Caddesi’nde bulunan esnaf ve vatandaslarla sohbet ederek üstyapinin hayirli ugurlu olmasini dileyen Baskan Osman Zolan, burada çalisanlara kolayliklar diledi. Daha sonra bir süre asfalt döküm makinesi kullanan Baskan Osman Zolan, projeyle vatandaslarin talep ettigi güzergahi kaldirimlariyla birlikte sil bastan yenilediklerini, Ibrahim Cengiz Caddesi’ni daha güvenli ve konforlu hale getirdiklerini kaydetti.



Trafik güvenligi en üst seviyede

Üstyapisini yeniledikleri bölgede okullarin yogun bir sekilde bulunduguna dikkati çeken Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, söyle konustu: "Denizli’mizin dört bir tarafinda vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak ve trafik güvenligini en üst seviyeye çikarmak için yaptigimiz yol yenileme çalismalarimiz devam ediyor. Çocuklarimizin ve gençlerimizin yogun sekilde kullandigi bu güzergahta yaptigimiz yenileme çalismasi seyahat güvenligi anlaminda daha da önem kazandi. Bu caddemizin devaminda ise Degirmenönü Caddemizde yenileme çalismasi yapacagiz. Allah’im kazasiz belasiz kullanmayi nasip eylesin. Hayirli ugurlu olsun”
Kaynak: İHA