Zeytinburnu Belediyesi'nin Düzenledigi 'Çanakkale Ve Bilecik Kültür Gezileri' Basliyor

Zeytinburnu Belediyesi’nin her yil geleneksel olarak düzenledigi “Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri” basliyor. Düzenlenen etkinlik 11 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Zeytinburnu Belediyesi'nin Düzenledigi 'Çanakkale Ve Bilecik Kültür Gezileri' Basliyor


Zeytinburnu Belediyesi’nin Zeytinburnu’nda ikamet eden vatandaslar için düzenledigi Çanakkale ve Bilecik gezileri basliyor. Her yil geleneksel olarak düzenlenen Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri, 11 Haziran’a kadar devam edecek. Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri’ne, basvuru ve kayitlar Çözüm Merkezi’nden ya da internet sitesi adresinden yapilabiliyor. 2000 yilindan bu yana düzenlenen Çanakkale gezilerine bugüne kadar 150 bin 485 kisi katilirken, 12’incisi düzenlen Bilecik- Sögüt gezilerine ise 32 bin 358 kisi katilim gösterdi.

Zeytinburnu Belediyesi’nden yapilan açiklamada; Çanakkale ve Bilecik Kültür Gezileri’ne 2020 yili öncesinde katilan ve Zeytinburnu’nda ikamet eden tüm vatandaslarin kayit yapabilecegi belirtilirken, 11 yasindan küçük çocuklarin kabul edilmedigi hatirlatilmasi yapildi. Gezilere katilacak olan vatandaslar için otobüs seferleri Zeytinburnu 15 Temmuz Meydani’ndan düzenlenecek. Saat 07.00’de hareket edecek olan araçlara 30 dakika öncesinde hazir olunmasi çagrisinda bulunuldu.
Kaynak: İHA