Küçük Baskan'dan Erzurum Için Teknofest Önerisi

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen, makamini 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla temsili olarak Aziziye Vali Vefik Kitapçigil Ilkokulu’nun 4. Sinif Ögrencisi Sait Gezmisogullari’na devretti.

Küçük Baskan'dan Erzurum Için Teknofest Önerisi
Görevi devraldiktan sonra sehir hakkinda düsüncelerini ifade eden Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Sait Gezmisogullari, Erzurum’da TEKNOFEST’in yapilmasi önerisinde bulundu. Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynali da, Küçük Baskan’in bu direktifi üzerine “Sayin Baskanimiz önceden müracaatimiz oldu. Yakinen de takip ediyoruz” dedi.

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskani Mehmet Sekmen de, Büyüksehir’in teknoloji yatirimlari hakkinda yeni Baskan’a bilgi verdi. Baskan Sekmen Bilim Erzurum’un kent ve bölge için önemli bir bilim yatirimi oldugunu kaydetti.

Baskan Sekmen, devir-teslim törenine iliskin, “Sait Baskanimiz, TEKNOFEST’in Erzurum’da yapilmasi önerisinde bulundu. Sehir olarak bizim de en büyük arzu ve temennimiz; TEKNOFEST Erzurum... Evladimizin sehrimiz üzerine diger düsünce ve fikirleri de oldukça etkileyiciydi” diye konustu.

Kaynak: İHA