Eski Uzman Çavuslar Gün Saymaya Basladi

Uzmanlar Federasyonu Erzurum Il Baskani Nesip Dal, uzman çavuslardan memur alinacagi açiklamasinin heyecanla karsilandigini söyledi.

Eski Uzman Çavuslar Gün Saymaya Basladi
Dal, yaptigi açiklamada, 3269 uzman erbas kanununa tabi olarak çalismis sözlesmesi bitmesine müteakip kendi istegiyle ayrilmis olan uzman çavuslar için Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katildigi canli yayinda yaptigi “eski uzman çavuslardan memur alacagiz” açiklamasinin camiada büyük sevinç yasattigini belirtti.

Binlerce uzman çavus ve ailelerinin açilacak olan basvuruyu heyecanla beklemeye basladigini dile getiren Dal, “Binlerce aileye is ve as olacak çocuklarina güzel bir gelecek hazirlamak için firsat dogacak olan bu açiklama zor sartlarda hayatini idame ettiren binlerce aileye umut oldu.

Uzman çavus dernekleri ve uzmanlar federasyonu olarak yillardir bunun mücadelesini vererek hakli davamizda zafere yaklastik buradan basta sayin Cumhurbaskanimiz olmak üzere tüm devlet büyüklerimize sükranlarimizi sunuyor ve bakanimizin açiklamis oldugu alim sürecinin biran evvel baslamasi temennisinde bulunuyoruz. Uzman çavuslar her zaman devletinin milletinin yaninda yer almis olup bundan sonrada milletinin ve devletinin yaninda olmaya devam edecektir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA