Kaymakam Öznehir, Baskan Altintas Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Çilimli ilçesinde, Ceylin Öznehir Kaymakam, Bilal Altintas belediye baskani oldu temsili olarak koltuga oturdu.

Kaymakam Öznehir, Baskan Altintas Oldu
Dünya üzerinde çocuklara armagan edilmis tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami çesitli etkinlikle kutlaniyor. Düzce’nin Çillimli ilçesi, Topçular Ilkokulu 4. sinif ögrencisi Ceylin Öznehir Kaymakam oldu temsili olarak koltuga oturdu. Çilimli Kaymakami Gizem Baygus çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramini kutladi.

Yine Topçular Ilkokulu 3. sinif ögrencisi Bilal Altintas, Çilimli Belediye Baskani Muhsin Yavuz’u makaminda ziyaret ederek temsili olarak makamina oturdu.

Renkli görüntülerin ortaya çiktigi programda Baskan Muhsin Yavuz, “Geleceginiz güzel olsun, ülkemizin de gelecegi güzel olsun. Gelecek sizsiniz, gelecekte ülkeyi de siz yöneteceksiniz. Kaymakam olacaksiniz, belediye baskani olacaksiniz, milletvekili olacaksiniz. Görevlerinizi mutlaka güzel bir sekilde yapacaginiza inaniyorum" diye konustu.

Ziyaretlerde Okul müdürü Mesut Peten ve Müdür Yardimcisi Yusuf Korla’da hazir bulundu.
Kaynak: İHA