Kaçarken Polisi Yaralayan Hayvan Hirsizlari Yakalandi

Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde çaldiklari hayvanlari yükledikleri araçla kaçarken kendilerini takip eden polise ates açip yaralayan hayvan hirsizlari jandarma tarafindan yakalandi.

Kaçarken Polisi Yaralayan Hayvan Hirsizlari Yakalandi
Edinilen bilgiye göre olay, Sanliurfa’nin Viransehir ilçesinde yasandi. Ilçeye bagli Demirci, Eskin, Asagitinaz ve Ortaçökelge Mahallelerinde son zamanlarda hayvan hirsizligi olaylarinin meydana gelmesi üzerine Sanliurfa Il Jandarma Komutanligina bagli Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) dedektifleri çalisma baslatti. Yapilan çalismada hirsizlik süphelilerine ait oldugu tespit edilen bir aracin kaçmaya çalismasi ve takibi esnasinda yasanan kovalamacada hirsizlik süphelilerince ates edilmesi sonucu bir polis memuru yaralandi.

Hirsizlik süphelileri M.E., F.E. ve E.Y. Viransehir ilçesi Çiçekli ve Terzi mahallelerinde bulunan ikametlerinde jandarma tarafindan silahiyla birlikte yakalandi. Jandarmadaki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen zanlilar tutuklanarak Siverek Ceza Infaz Kurumuna gönderilirken çalinan hayvanlar ise sahiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA