Belçikali Türk Komedyenden Depremzedelere Destek Gösterisi

Belçika’da yasayan Türk komedyen Erhan Demirci, Belçikali meslektaslariyla birlikte gösteriler düzenleyerek depremzedeler için yardim topladi.

Belçikali Türk Komedyenden Depremzedelere Destek Gösterisi
Belçika’nin Flamanca konusulan kesiminde sovlariyla taninan ve çok sevilen Türk komedyen ve televizyon programcisi Erhan Demirci, Belçikali meslektaslariyla birlikte gösteriler düzenleyerek depremzedeler için yardim topladi. Deprem felaketinin ardindan yaptigi çagriya olan yogun ilginin ardindan Demirci, bir yerine bes ayri gösteri düzenleyerek, 65 bin euro bagis toplamayi basardi.

Demirci yaptigi açiklamada, “Belçika’da Stand Up komedyenligi yapiyorum. Belçika devlet kanali (VRT) ile birlikte bes tane kültür gecesi düzenledik. Bunu neden yaptik? Maalesef ülkemizde deprem oldu. Türk evladi olarak bir yardimimiz olsun. Bir katkimiz olsun dedik. Türk komedyen arkadaslarimi çagirdim. Dedim bir yardim gecemiz var. Yardim etmek ister misiniz? Bir gece bes gece oldu. Allah’a sükür onlarin yardimlariyla 65 bin euro yardim topladik. O parayla da insallah ilerde o bizim güzel evlatlarimiza orada yardim edecegiz’’ dedi.

Hatay gittigini aktaran Demirci, "Bundan bir hafta önce de devlet kanali (VRT) ile yine Hatay’a gittik. Deprem bölgesini ziyaret ettik. Bu topladigimiz paralari, yardimlari nasil en güzel sekilde orada dagitabiliriz diye. Bir yetimhaneyi ziyaret ettik ve orada çocuklarla eglendik, gezdik, güldük. Onlarin da artik neye ihtiyaci oldugunu biliyoruz. Insallah önümüzdeki yil, bir sonraki yil, artik her yil gidip orada ihtiyaçlarini karsilayacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA