Baskan Kepenek Koltugunu Küçük Büsra'ya Devretti

DENIZLI – Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde, baskanlik koltugunu 4. sinif ögrencisi sevgili Büsra Güleç’e devir etti.

Baskan Kepenek Koltugunu Küçük Büsra'ya Devretti


Honaz Belediye Baskani Yüksel Kepenek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla Cumhuriyet Ilkokulu 4. sinif ögrencisi Büsra Güleç ile ögretmen ve sinif arkadaslarini makaminda agirladi. Baskan Kepenek Honaz’da yürütülen hizmetler hakkinda Güleç’e bilgi verdi.

Küçük baskan talimatlar verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen çocuklarin temsili olarak yönetici koltuguna oturmalari töreninde, kisa sürede olsa Honaz Belediye Baskanligi koltuguna Cumhuriyet Ilkokulu 4. sinif ögrencisi Büsra Güleç oturdu. Baskanlik koltuguna oturan 4. Sinif ögrencisi Büsra Güleç, istek ve temennilerini Baskan Kepenek’e iletti.

Baskan Kepenek, yaptigi açiklamada, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami münasebetiyle, bugün Baskanlik koltugumuzu ilçemiz Cumhuriyet Ilkokulu 4. sinif ögrencisi sevgili Büsra Güleç’e teslim ettik. Büsra güzel oldugu kadar çokta akilli. Belediye faaliyetlerimiz ve çalismalarimiz konusunda sahsim ve ekip arkadaslarimla gerekli bilgi alisverisini yaparak talimatlarini verdi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk baskani olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bize bu vatani armagan eden tüm sehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmetle aniyor, tüm çocuklarimizin, tüm dünya çocuklarinin bayramini en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA