Vali Ayhan Ve Baskan Canpolat, Iftarda Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, belediye çalisanlariyla iftar sofrasinda bir araya geldi.

Vali Ayhan Ve Baskan Canpolat, Iftarda Vatandaslarla Bir Araya Geldi
Haliliye Belediyesi çalisanlari, iftar sofrasinda bir araya geldi. Baskan Mehmet Canpolat’in yani sira, Sanliurfa Valisi Salih Ayhan ve esi Zeynep Ayhan, Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Kaymakami Serap Özmen Çetin, AK Parti Haliliye Ilçe Baskani Mustafa Bagmanci ve meclis üyelerinin de katildigi iftar programi, Kur’an-i Kerim tilavetiyle basladi.

Iftarin yapilmasinin ardindan konusan Baskan Mehmet Canpolat, deprem ve sel süresince sahadan bir an olsun ayrilmadan çalisan tüm çalisanlara tesekkür etti.

Canpolat, “Gerek depremde, gerekse sel baskininda gerçekten Canigönülden bütün gücünüzle sahada oldunuz. 7 gün 24 saat gece gündüz personellerimizle, meclis üyelerimizle vatandaslarimizin yaninda olduk. Tüm birimlerimizle gerçekten canla basla mücadele verdik. Biz hamdolsun üçüncü günün sonunda köpüklü yikama, altinci günün sonunda da boya islemlerine basladik. Haliliye ilçemizde 12 mahallemiz selden etkilendi. Hamdolsun devletimiz, valiligimiz, bakanlarimiz buradaydi onlarin da destegiyle Haliliye Belediyesi olarak mahallelerimizi üçüncü günün sonunda hep birlikte ayaga kaldirmanin gururunu yasiyoruz. Bu gururu sadece sahsim olarak degil, sizler adina tüm personellerimizle yasiyoruz. Ben buradan sizlere tesekkür ediyorum” dedi.

Vali Salih Ayhan ise, “Sizin buradaki birlikteliginizin bir aile içi hukukunuzun güçlü olmasi, ekip ruhu içerisinde hareket etmeniz sahada görünüyor ve hem depremde hem selde ben de buna sahidim. 11 il deprem yasadi fiziki anlamda az hasar görsek de, psikolojik olarak çok yorulduk. Binlerce insana çadir kurmak, iase saglamak, her türlü ihtiyaçlarini karsilamak iste siz emekçilerin sayesindedir. Sanliurfa çok basarili bir süreç yönetti. Sanliurfa’nin geçmisinde de genis kitlesel bir olay yoktu. Depremde hakikaten çok güzel bir çalisma örnegi gösterdiniz. Bir ve beraber büyüksehir belediyesi, ilçe belediyeleri, kaymakamliklarimiz, diger kurumlarimiz ve yerel yönetimlerimiz basarili bir süreç yönetti. Depremden daha çok sel yordu ve bu seli 10 gün içerisinde hayati normallestirmek çok büyük bir kahramanlik ve basari hikayesidir. Bu basarinin arkasinda bu ekip ruhu var, bu aidiyet ruhu var” diye konustu.

Kaynak: İHA