Baskan Demir Açiklamasi 'Vatandaslarimiza Hizmet Boynumuzun Borcu'

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, “Vatandaslarimiza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamaminda kirsal mahallelerimizde yol ve su ile ilgili alt yapi sorunlarinin tamami çözülene kadar çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Baskan Demir Açiklamasi 'Vatandaslarimiza Hizmet Boynumuzun Borcu'
Samsun Büyüksehir Belediyesi Yol Yapim, Bakim Onarim Dairesi Baskanligi ekiplerinin yaptigi çalismalarla kentin kirsal bölgelerinde yer alan mahallelerin yol sorunu çözülüyor. Bu çerçevede Ladik ilçesinde Daldere ve Büyükalan Mahalleleri’nin yol sorunu yapilan hizli çalisma ile çözüldü. Iki mahalleyi birbirine baglayan 5 bin 200 metre uzunlugundaki baglanti yol yenilenerek, ulasim çilesi sona erdi. Genisletme çalismalarinin ardindan, sathi kaplamayla yenilenen yol daha güvenli ve konforlu hale geldi.

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, özellikle kirsal bölgelerde bulunan mahallelerde yasanan yol ve su alt yapi sorunlarini tamamen ortadan kaldirmak için ekiplerin gayretle çalistigini söyledi.

Baskan Demir, “Ladik ilçemizde iki mahallemizi birbirine baglayan bu yolla ilgili vatandaslarimizin talepleri vardi. Hizla burasi ile ilgili bir çalisma yapildi, ekiplerimizi hemen görevlendirdik. 5 bin 200 metrelik yolda çalismamizi hizla tamamlayip vatandasimizin hizmetine sunduk. Vatandaslarimiza hizmet bizim boynumuzun borcu. 17 ilçemizin tamaminda kirsal mahallelerimizde yol ve su ile ilgili alt yapi sorunlarinin tamami çözülene kadar çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Yolla ilgili yasanan sorunun çözüldügü için Baskan Demir’e tesekkür eden Büyükalan Mahalle Muhtari Vedat Yüksel, “Eskiden yolumuz çok kötüydü, çukur ve tümsekler vardi. Yapilan çalismayla yolumuz çok güzel oldu” ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinleri ise yapilan çalismalarin ardindan yollarinin güzel oldugunu belirttiler.
Kaynak: İHA