Alanya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor

Alanya Belediyesi’nin düzenledigi Ramazan Meydani etkinlikleri tüm hiziyla sürüyor. Her aksam iftardan sonra baslayan programlarda izleyiciler, hafta sonunu da dolu dolu geçirmeye devam ediyor.

Alanya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Alanya Belediyesi’nin yillardir düzenledigi ve artik geleneksellestirdigi Ramazan Meydani ekinlikleri bütün hiziyla devam ediyor. Haftasonu iftardan sonra baslayan programlarda Kanun sanatçisi Aytaç Dogan “Quartet” en sevilen eserlerini dinleyiciler için sergiledi. Ayrica alani dolduran çocuklar da palyaço, bubble gösterisi ve sihirbaz gösterilerinde doyasiya eglendi.

7’den 77’ye herkes ramazan coskusunu yasiyor

Alanya Belediyesi Ramazan Meydani’nda 7’den 77’ye her kesimin büyük ilgi gösterdigi etkinliklerde vatandaslar hem egleniyor hem de Ramazan coskusunu doyasiya yasiyorlar. Ramazan serbeti ikram edilen meydanda vatandaslar kurulan stantlarda geleneksel ve Alanya’ya özgü birçok lezzeti tatma imkani yakaliyorlar.

Ilk kuruldugu günden beri binlerce vatandasi agirlayan meydan, görsel olarak da vatandaslardan tam not aliyor. Etkinlikler Ramazan ayinin son gününe kadar araliksiz devam edecek. Gölge Oyunlari, Meddah Gösterileri, Orta Oyunlari, Kukla Gösterileri, Masallar ve müzik konserinin oldugu meydan, sürpriz sanatçi ve gösterilere de ev sahipligi yapacak.

Ramazan ayi boyunca Alanya Belediye Sarayi yaninda yapilacak etkinlikler çerçevesinde bu aksam Hacivat ve Karagöz ile Lal Tasavvuf ve Semazen Grubu Konseri olacak.
Kaynak: İHA