Bayram Sekerleri Tezgahlardaki Yerlerini Aldi

Bayburt’ta vatandas ve esnafin ramazan bayrami hazirliklari devam ediyor. Ramazan bayramina günler kala bayram sekerleri ve çikolatalar tezgâhlardaki yerini aldi.

Bayram Sekerleri Tezgahlardaki Yerlerini Aldi
Ramazan bayraminin gelisi ile marketlerde ve alisveris merkezlerine seker ve çikolata stantlari kurulurken vatandaslar ise yogun ilgi gösterdi. Marketlerde kurulan stantlarda alicisini bekleyen yaklasik 50 çesit bayram sekerlerinin kilosu 50 TL ile 400 TL arasinda satisa sunuluyor.

Babasi ile birlikte bayram alisverisine çikan Kübra Özdemir, bayramlari çok sevdigini belirterek, “Babam ile birlikte bayram alisverisine çiktik. Giysiler ve bayram sekeri aldik. Bayrami çok seviyorum. Bu bayramda çok seker toplayacagim. Herkesin bayrami simdiden kutlu olsun” dedi.

Tezgâhta bayram sekeri satan Murat Çelik, fiyatlarin pahali olmasina ragmen bayram sekerine yogun taleplerin oldugunu ifade ederek, “Bayram yaklasiyor. Bayram nesedir, tatliliktir. Sekerlerimiz raflardaki yerini aldi. Su an 50 TL ile 400 TL arasinda sekerlerimiz mevcut. Bayram oldugu için vatandaslar sekerlerin fiyatlarina bakmaksizin almaya çalisiyor. Vatandaslar bayramlarini mutlu geçirmek istiyor” dedi.

Çocuklari ile birlikte bayram sekeri almaya çikan Harun Demir, bayramlarini tatlandirmak için seker aldiklarini belirterek, “Bayrama kisa bir süre kaldi. Bizde bayram alisverisi yapmak için çiktik. Tezgâhlar çesit çesit sekerlerle dolu, biz de bayramimizi tatlandirmak için seker aliyoruz. Her sinifa göre fiyatlar mevcut. Pahali olan da var uygun olan da var” seklinde konustu.

Kaynak: İHA