Karesi Belediyesi'nden Kirsal Mahallelere Sosyal Tesis

Köteyli ve Kavakli Mahallelerinde bitme asamasina gelen sosyal tesislerde incelemelerde bulunan Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Aktarma ve Çaypinar Mahallelerinde de tesis yapimlarinin sürdügünü söyledi. Baskan Orkan, Üçpinar-Büyükpinar mahallelerini baglayan yolun bitmesi ardindan kent merkezindeki ara sokaklarda çalismalara baslayacaklarini müjdeledi.

Karesi Belediyesi'nden Kirsal Mahallelere Sosyal Tesis
Karesi Belediyesi ilçe genelinde çalismalarina ara vermeden devam ediyor. Yapilan çalismalari sik sik yerinde denetleyen Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Köteyli ve Kavakli Mahallelerinde yapimi devam eden sosyal tesisleri inceledi. Toplamda 4 mahallede ayni anda devam eden sosyal tesislerin bahar aylarinda bitirilecegini ifade eden Baskan Orkan, “Köteyli Mahallelerimizdeki sosyal tesislerimiz tamamlanmak üzere. Artik bitim asamasina geldi. Bunun yaninda Kavakli Mahallemizde yaptigimiz bir sosyal tesis var. Orayi da ziyaret ettik. Sosyal tesisimizde sadece bahçe düzenlemeleri ve yapilari kaldi bitirilecek. Bunlari da yaptiktan sonra tesislerimizi halkimizin hizmetine sunacagiz. Bunlarin yaninda Aktarma Mahallemizde de yapimi devam eden bir tesisimiz var. Çaypinar Mahallemizde de sosyal tesisimiz var. Onlarda bitme asamasinda. Ne mutlu biz bunlari artik tamamliyoruz” dedi.

Orkan: “Merkezde ara sokaklarda yol çalismalari baslayacak”

Kirsal mahallelerde yasayan vatandaslari önemsediklerini ve belediye çalismalarini özellikle buralara yönlendirdiklerini aktaran Baskan Orkan, “Kirsal mahallelerimizdeki vatandaslarimizi önemsiyoruz. Onlar bizim için çok degerli. Hatta en büyük problemleri Üçpinar Mahallemizden Büyükpinar’a olan yol problemi de bitiyor. Çalismalari inceledik. Üçpinar- Büyükpinar arasindaki ana arteri de bitirdigimiz zaman, Karesi’de kirsal mahallelerimizde yolla ilgili bir problemimiz kalmayacak. Merkezdeki ara sokaklarin yol çalismalarina baslayacagiz. Simdiden vatandaslarimiza hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA