Depremzede Çocuklara Bayram Harçligi Dagitildi
Yikici depremin meydana geldigi Adiyaman’da, hayirsever is adamlari tarafindan depremzede çocuklara bayram öncesi bayram harçligi dagitildi.

Adiyaman’a koordinatör vali olarak gelen Karabük Valisi Fuat Gürel’den de bilgiler alan is adami Özkan Sariyel ve Mustafa Sariyel, daha sonra beyaz zarflar içerisine koyduklari bayram harçliklarini çocuklara vermek üzere konteynirlarin kapilarini tek tek çaldi. Depremzedelere öncelikle geçmis olsun ve kayiplari için sabirlar dileyen is adami Özkan Sariyel ve Mustafa Sariyel, daha sonra zarflari tek tek teslim etti. Ramazan Bayrami öncesi çocuklara bayram harçligi vermek için Adiyaman’a geldiklerini dile getiren is adami Özkan Sariyel ve Mustafa Sariyel’in her bir zarfa bin TL koyarak yaklasik 2 milyon TL para dagitimi yaptiklari ögrenildi. Is adami Özkan Sariyel ve Mustafa Sariyel’in depremden sonra deprem bölgesine 12 tir dolusu yardim gönderdikleri de vurgulandi.
Yardimda bulunmak üzere Adiyaman’a geldiklerini dile getiren is adami Özkan Sariyel, “Bizler depremin ilk gününden bu yana muhtelif zamanlarda muhtelif yardimlar yaptik ve yapmaya da devam ediyoruz. Imkani olan bütün vatandaslarimizin kendilerinin de yasayacaklari cografyada böyle bir felaketin olmasi durumunda kendilerinin nasil bir taleplerinin olacagi hususunda düsünüp buraya gelip buradaki insanlarin durumunu görüp o noktada ellerinden geldigince yardim etmelerini arzu ediyoruz. Bizlerde Ramazan ayinda, bayram arifesinde bölgeye tekrardan geri geldik. Çocuklarin yüzünde ufakta olsa bir tebessüm görmek için bayram harçligi dagitma niyetiyle geldik” dedi.
Daha sonra konusan is adami Mustafa Sariyel, “6 Subat tarihinden bugüne kadar devletimizin, milletimizin yaninda olup elimizden gelen bütün yardimlari esirgemeden kendilerimiz, arkadaslarimiz vasitasiyla da olsa en ufak ayrintilarina kadar ihtiyaç durumlarina göre, depremzedelerin bütün ihtiyaçlarini da karsilaya bilmek adina elimizden geleni yaptik Allah’a sükür, yapmaya da devam edecegiz. Çok yakin bir süre içerisinde bayram olacak bu nedenle deprem bölgesinde yasayan çocuklarimizin ailelerimize bayram hediyesi olarak zarflar içerisinde harçliklarini dagitacagiz. O yüzlerindeki tebessümü, gülücügü görüp insallah buradan mutlu bir sekilde ayrilmayi ümit ediyorum” diye konustu.